Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akik nem főznek minden nap,...

Akik nem főznek minden nap, hanem mondjuk csak minden másnap, azok hányszor adnak egy ételt oda a gyermeküknek?

Figyelt kérdés

Illetve hányszor eszi meg szívesen a gyermeketek?

Azért teszem fel a kérdésemet, mert még nem sikerült eldöntenem, hogy lányom bizonyos ételeket azért nem eszik szívesen, mert nem fogára való, vagy mert unja, ha harmadszorra is azt kapja.

2011. okt. 7. 14:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én max. kétszer kínálom ugyan azt.
2011. okt. 7. 14:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Maximum kétszer, ha lusta vagyok. Elég nagy a fagyasztó, adagonként lefagyasztom amit lehet.
2011. okt. 7. 14:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Harmadszor szerintem senki nem enné meg szívesen, akármi is az... Ha elsőre még szívesen megeszi, akkor meg van válaszolva a kérdésed.
2011. okt. 7. 14:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is maximum kétszer kapják meg ugyanazt, de ez is csak akkor, ha valami kedvenc ételükről van szó. Nem válogatnak, én bizony ragaszkodom olyan ételekhez, amit ők legszívesebben elfelejtenének, de egyszer egy héten muszáj, na ezeket kétszer azért nem erőltetném.

Sokat fagyasztok én is.

2011. okt. 7. 14:37
 5/6 A kérdező kommentje:

Azért nem tudom eldönteni, mert az utóbbi 1 hónapban alapban nagyon rossz evő, keveset eszik.Tegnap pl ebédre zöldbabfőzeléket főztem fasírozottal.Amit vacsira kapott melegszendvicset abból nem evett semmit, így megkínáltam megint a zöldbabfőzelékből, amiből legalább keveset evett.Ma nem főztem,mert tegnap direkt két ebédrevalót készítettem, így maradt a zöldbabfőzelék, amiből ma még a tegnapi vacsinál is kevesebbet evett, talán 3 kanállal.

Tehát én is úgy terveztem, hogy 2x kap ebédre, dehát a tegnapi vacsi is ez lett...

2011. okt. 7. 14:43
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
általában kettőnél többször nem kap ugyanazt. Harmadnap már mi sem esszük meg.
2011. okt. 7. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!