Elvárható egy 2 évestől hogy szót fogadjon?
Figyelt kérdés
Az én fiam mintha meg se hallaná amit mondok neki, megy előre és csinálja amit akar. Persze ha akadályozom mert ugye van mikor muszály akkor meg földhöz veri magát. Semmit sem akar csinálni amit én mondok neki, és mindenből többet akar mindig mint ami megengedett. Már az örületbe kerget! Normális ez? Elvárható egyáltalán ebben a korban hogy szót fogadjon?2010. dec. 26. 23:31
11/12 A kérdező kommentje:
Igen ezek a játékok nálunk is ismerősek, nekem is elrohangál ha öltözni kell nevetve és nevetve dobálja ki a ruhásszekrényből az összes ruhát is és igazából mindent nevetve csinál, bármire megkérem hogy ne tegye, üvölteni csak akkor kezd amikor megvonom tőle azt amit éppen csinál.
2010. dec. 27. 13:27
12/12 anonim válasza:
Gyerek fuggo a lanyom 2 evesen szot fogadott mindent meglehetett vale ertetni a fiam pont olyan volt mint a tied ,meg kellett valtoztatnom a hozza allasomat a fegyelmezessel kapcsolatban mert ,rajottem hogy o meg nem erett ra.Peldaul ha elkellett jonni a jatszo terrol es nem jott az elso szora veszekedes helyett a vallamra vettem es elindultam vele .3 eves koratol sokkal konnyebben mentek a dolgok.Ezt a korszakot tobbnyire figyelem elterelessel eltuk tul.kitartas !normalis hogy ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!