Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egy 2,5 éves gyermektől...

Egy 2,5 éves gyermektől mennyi az az idő ami elvárható, hogy egy dologra koncentráljon?

Figyelt kérdés
Konkrétabban arra gondolok,hogy pl. egy foglalkozáson (tornán) ami kb 1 órás,mennyire normális,hogy időnként elkalandozik,elnézeget,mást akar csinálni?Aztán persze csinálja tovább,szereti,produkálja magát.
2011. nov. 3. 13:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Kb fél óra, amit el lehet várni tőle.

De gyerekfüggő is. És persze programfüggő is.

1 órás foglalkozás azért elég hosszú egy ilyen pici gyereknek.

2011. nov. 3. 14:02
 2/3 A kérdező kommentje:
Ha pl. rajzolunk,vagy könyvet olvasunk,diázunk ott ül akár 1 órát is,annyira érdekli.A tornát is nagyon szereti,csak ott néha elkalandozik,de annyira jó a tanára,hogy simán felkelti újra az érdeklődését.Akkor ez így rendben van,nem?
2011. nov. 3. 14:12
 3/3 fotucsok ***** válasza:
Hát az én gyerekem elég eleven és izgő-mozgó, uh tuti még 10 percig sem bírná, és elszaladgálna másfelé. Állítólag több alkalommal kell ilyen foglalkozáson részt venni, és egyre hosszabb ideig képesek odakoncentrálni. Én meg megmondom őszintén, szerintem egy ekkora gyereknek nem kell, hogy hosszú percekig kötelezően egy dologra figyeljen. Nekik még arra van szükségük, hogy önfeledten szaladgáljon, mindenre rácsodálkozzon, és menjen tovább a saját tempójában. Szerencsére a suli még messze van :)
2011. nov. 3. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!