Mit tegyek, hogy végre szót fogadjon a 3 éves fiam?
Neharagudj,de te nem vagy NORMÁLIS!
Hideg vízet egy 2 éves gyerekre?Gondolod ez használ?
Nekem is 21 hónapos a legkisebb gyerekem s most kezd igazán akaratos lenni,de ezt tudni kell kezelni.
4 gyerkőc anyukája
Kedves 4 gyerkőcös anyuka! A kérdező gyermeke 3 éves, tehát korban kicsit előrébb jár a te 21 hónaposodnál.
Én az első válaszolóhoz csatlakozva tudom neked ajánlani Jo Frost módszerét. Akár a könyvét olvasod el, akár a szuperdada c. sorozatot nézed meg a Life network-ön, hasznos dolgokat találhatsz bennük.
A kisfiam 3! éves, és nem 2!
És igen, normális vagyok, mert csak a hideg víz hatására hagyta abba az őrjöngést!
A normális válaszokat köszönöm szépen, megkeresem itt a neten a sorozatot, és ha megtalálom valahol akkor a könyvet is meg fogom venni.
Szerintem még egy 3 éves is kicsi,legalábbis nekem a 8 éves fiamat is el szokta kapni az ékszíj,olyan eleven.
A fiúk mindig is elevenebbek s erőszakosabbak lesznek.Én ezt már csak tapasztalatból mondom!
2 kisfiú s 2 lány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!