Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Eltörött a keze? Menyi az esélye?

Eltörött a keze? Menyi az esélye?

Figyelt kérdés
Kislányom 5 éves, és ma elesett. Ráesett a kezére, fáj neki és dagadt is. Borogatjuk neki. Holnap elmegyünk dokihoz. Menyi az esélye? Behajlítani betudja, de emelni már nem megy. Csak a könyöke és az alkarja fáj, könyéktől felfelé nem.
2010. dec. 21. 19:08
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
100%

Én meg üzenem vissza kedves nem tudom hanyadik senkit nem avattam szentté, csak teljesen fölösleges eltérni a tárgytól.Írtam asszem hogy nem értek egyet az ő verziójával se, de azért már túllihegni se kell.

nyilván indítok egy "dühösek vagytok? adjuk ki mérgünket és szidjuk agyon egymást" kérdést.úgy néz ki igény van rá. sajnálatos. ahelyett , hogy a szülők egymást segítenék ösztönöznék,egy csomóan azt keresik(többek közt Te is) hol köthetnek bele a másikba. Nem csak a való életben, hanem itt is. Én emiatt nagyon szomorú vagyok, hisz a gyerekeink is átveszik, és majd csodálkozunk , hogy milyen világ is lesz :( bocs az offért.

2010. dec. 23. 09:49
 42/50 anonim ***** válasza:
28%
Akkor most téged avassunk azzá?
2010. dec. 23. 13:57
 43/50 anonim ***** válasza:
0%

"sajnálatos. ahelyett , hogy a szülők egymást segítenék ösztönöznék,egy csomóan azt keresik(többek közt Te is) hol köthetnek bele a másikba."

Ismétlem: mi itt MIND SEGÍTENI PRÓBÁLTUNK, amire egy rohadt dühös választ kaptunk. Hát ne csodálkozzon, hogy nekünk is eldurrant az agyunk.

2010. dec. 23. 14:17
 44/50 anonim ***** válasza:

OFFFFFFF: SAJNÁLLAK!

ennyi. viszlát!

2010. dec. 23. 19:38
 45/50 anonim ***** válasza:
0%
micsoda egy banda vagytok hihetelen.....nem normális társaság....
2010. dec. 23. 22:07
 46/50 anonim ***** válasza:
És még te is csatlakoztál... :D
2010. dec. 24. 16:22
 47/50 anonim ***** válasza:
100%

hm, miről maradtam le.. :D de kár.. na mindegy.

szerintem kedves utolsó, aki zsinórban írja a válaszokat és köpköd a kérdezőre, olvasd már vissza a kérdező kommentjeit és szállj magadba, senkinek nem ugrott neki. az, hogy te mit akarsz kiolvasni a soraiból már a te dolgod, de azért ne szítsd itt a tüzet.

2010. dec. 28. 14:36
 48/50 anonim ***** válasza:

jah nem, tévedtem, a segíteni próbáló 84%-osnak szól a válaszom. olvasd vissza magad anyukám, bár kétlem, hogy sikerülne. te voltál vele bunkó már a kezdetektől.

a másik 84%-os az jófej.

2010. dec. 28. 14:41
 49/50 anonim ***** válasza:

Én is 84%-os vagyok, én írtam, hogy avassuk e szenté, de a többit meg nem én írtam. gondolom még rajtam kívül sok mindenkinek van 84 %-a.

Csak úgy megjegyeztem. Ja, lemaradtál... :D

2010. dec. 28. 18:42
 50/50 anonim ***** válasza:
Na, ezt nem értem, az előbb mikor olvastam, az utolsó (nem az enyém) még nem volt ott, most meg ott van.... :D Akkor nem is szóltam semmit! :D
2010. dec. 28. 18:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!