Eltörött a keze? Menyi az esélye?
Én meg üzenem vissza kedves nem tudom hanyadik senkit nem avattam szentté, csak teljesen fölösleges eltérni a tárgytól.Írtam asszem hogy nem értek egyet az ő verziójával se, de azért már túllihegni se kell.
nyilván indítok egy "dühösek vagytok? adjuk ki mérgünket és szidjuk agyon egymást" kérdést.úgy néz ki igény van rá. sajnálatos. ahelyett , hogy a szülők egymást segítenék ösztönöznék,egy csomóan azt keresik(többek közt Te is) hol köthetnek bele a másikba. Nem csak a való életben, hanem itt is. Én emiatt nagyon szomorú vagyok, hisz a gyerekeink is átveszik, és majd csodálkozunk , hogy milyen világ is lesz :( bocs az offért.
"sajnálatos. ahelyett , hogy a szülők egymást segítenék ösztönöznék,egy csomóan azt keresik(többek közt Te is) hol köthetnek bele a másikba."
Ismétlem: mi itt MIND SEGÍTENI PRÓBÁLTUNK, amire egy rohadt dühös választ kaptunk. Hát ne csodálkozzon, hogy nekünk is eldurrant az agyunk.
OFFFFFFF: SAJNÁLLAK!
ennyi. viszlát!
hm, miről maradtam le.. :D de kár.. na mindegy.
szerintem kedves utolsó, aki zsinórban írja a válaszokat és köpköd a kérdezőre, olvasd már vissza a kérdező kommentjeit és szállj magadba, senkinek nem ugrott neki. az, hogy te mit akarsz kiolvasni a soraiból már a te dolgod, de azért ne szítsd itt a tüzet.
jah nem, tévedtem, a segíteni próbáló 84%-osnak szól a válaszom. olvasd vissza magad anyukám, bár kétlem, hogy sikerülne. te voltál vele bunkó már a kezdetektől.
a másik 84%-os az jófej.
Én is 84%-os vagyok, én írtam, hogy avassuk e szenté, de a többit meg nem én írtam. gondolom még rajtam kívül sok mindenkinek van 84 %-a.
Csak úgy megjegyeztem. Ja, lemaradtál... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!