Mennyi esélye lehet hogy elvegye tölünk a gyereket?
Szia!
Pontosan miért nincs most víz nálatok??
azt hozzá tenném, hogy járunk a csapra vizért, mindennap van tiszta rha, fürdünk, mosunk, fözünk, ugyanugy ki van takaritva.
az még elfeletejttem hogy a fő szempont hogy nem kap szeretet. én olyan családba nőttem fel, ahol nem volt hogy anya megölelt, puszilgatot vagy csokolgatott volna, hogy mondta volna hogy szeret. én ezért probálom legalább naponta 2 szer mondani hogy én szeretem, meg meg is szoktam ölelni. meg én tényleg szeretem, de most nem tudom mi lesz ha belemegyünk egy elhelyezési vitába.
páromnak lenne lehetőség munkahelyet változtatni, ahol szolgálati lakást kapnánk. de messze kéne költözni. eddig tiltakoztam ellene, de most már elgondolkodok rajta. örülnék ha nem szolna bele senki. mert amikor ugymond bajt csinálok akkor rögtön vezsekedni kell, de hogy 3 és fél éve én nvelem, anyja helyett anyja vagyok,azt lefelejti megköszönni. csak a hibát keresik.
Szia!
Ha a gyerek el van látva tiszta rendezett akkor az alkesz apa a büdös életben nem kapja vissza.
Ma Magyarországon sajnos egyre több helyen nincs víz , gáz áram és ezelőtt 50 évvel sem volt víz mindenütt és mégsem vették el a gyereket.
Egyébként ez nem hiszem hogy a gyámügyet befolyásolná(hogy nincs víz) mert szerintem az apuka nem változtatott az életvitelén( még mindig iszik gondolom)és ez többet ront a helyzetén mint az hogy most nincs víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!