Kislányom 5 éves, és ma elesett. Ráesett a kezére, fáj neki és dagadt is. Borogatjuk neki. Holnap elmegyünk dokihoz. Menyi az esélye? Behajlítani betudja, de emelni már nem megy. Csak a könyöke és az alkarja fáj, könyéktől felfelé nem.
Nem tudunk elmenni orvoshoz! Mivel se autó, se valaki aki elvinne minket. Ügyeletet sem tudok hívni, mert nincs pénz a telefonomon! Alszik, nyugodtan. Na mit tegyek akkor?
Nekem is megérne annyit, hogy elvigyem orvoshoz, de hogyan vinném el így? A bunkó beszólásokból köszönöm, de nem kérek!
2010. dec. 21. 20:00
12/50 anonim válasza:
Falugondnoknak kell szólni ilyen esetben, hogy vigyen el benneteket. Kutyakötelessége. Ha meg nincs pénz a telefonodon, a szomszédból biztos megengedik, hogy telefonálj. Hol éltek, tanyán?
2010. dec. 21. 20:04
13/50 anonim válasza:
Komolyan nem szoktam kötözködni, de ne neked álljon még feljebb. Ott van egy kis gyerek, bajban, és te nem tudsz segíteni rajta??? Sorolod a kifogásokat? Mi történt volna ha fejre esik és ketté nyílik a koponyája? Akkor is sorolod a kifogásokat???
2010. dec. 21. 20:18
14/50 anonim válasza:
Se busz,semmi nincs a környéken?A szomszéd is biztos engedne telefonálni!Sőt,szerintem ismerősnek is szólhatsz,biztos szívesen elvisz titeket orvoshoz!
2010. dec. 21. 20:18
15/50 anonim válasza:
20:18-nak igaza van,ez nem kötözködés,ne keress kifogásokat!Holnap már lesz autó,amivel elvidd?Gondolkozz már!
2010. dec. 21. 20:20
16/50 anonim válasza:
Busz se megy a kórházba? Taxira sincs pénzed? nincs egy szomszéd. bárki akinek autója lenne? ügyeletet hiába hívnál, mert röntgen géppel, gipszelővel nemigen jár ügyeletes orvos. egy kórházba kell bemennetek, a traumára.
Jó mondjuk tényleg ráér holnapig, nagy valószínűséggel eltört, de addig is fájdalmai vannak és hát nem biztos, hogy zöldgally törés.
Hát szívás, az ilyen élet. Tényleg igaza van a férjemnek, baromi gazdagok vagyunk, mert van telefonunk és 2 autónk is.
2010. dec. 21. 20:20
17/50 anonim válasza:
Valószínűleg jól lepontozol, de most komolyan az merült fel bennem, hogy minek az ilyennek gyerek? Ha gondoskodni se tud róla bajban? Értem, hogy tanácsot kérsz, azért írtál ide, de aztán te lepődsz meg, amikor megírjuk, hogy vidd orvoshoz, azonnal menten... és még minket osztasz le? És igaza van annak, aki azt írta, hogy ha a koponyája nyílik ketté, akkor mit teszel?
2010. dec. 21. 20:26
18/50 anonim válasza:
Én már válaszoltam egyszer. Hát énnekem ez nagyon gyengusz kifogásnak tűnik, bár fővárosi vagyok, és nem ismerem a falusi körülményeket, utazási és eü szempontból. De ha én akár egy icipici esélyt is látnék, hogy a gyermekemnek eltört a keze, tutira megoldanám, bevinném a hátamon, vagy végigkopogtatnék az utcában vagy mittudomén. Csak mert ha hozzánk kopognának ilyennel, tutira segítenénk, falun meg sokkal közvetlenebbek az emberek. Szóval. Kívánom, hogy ne legyen semmi.
2010. dec. 21. 20:27
19/50 anonim válasza:
Mármint semmi nagyobb baj a kezével.
2010. dec. 21. 20:28
20/50 anonim válasza:
Én irtam hogy "nekem megérne ennyit a gyerekem" de én nem Neked irtam hanem az előttem szólónak azért is irtam oda hogy eü. dolgozó mert tisztában vagyok a zöldgallytöréssel stb. Sajnálom elég gondod van most nem hittem hogy magadra veszed, igaz bár én sem voltam egyértelmű.
Tanács: Menj a szomszédba át telefonálj hogy legalább menjen ki orvos vagy mentő. Holnap sem lesz pénz a telefonodon, sem autód ugyhogy nem vagy előrébb ha vársz reggelig!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!