Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Eltörött a keze? Menyi az esélye?

Eltörött a keze? Menyi az esélye?

Figyelt kérdés
Kislányom 5 éves, és ma elesett. Ráesett a kezére, fáj neki és dagadt is. Borogatjuk neki. Holnap elmegyünk dokihoz. Menyi az esélye? Behajlítani betudja, de emelni már nem megy. Csak a könyöke és az alkarja fáj, könyéktől felfelé nem.
2010. dec. 21. 19:08
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
39%
Miféle esélyekről beszélsz? Ha ilyen történik, főleg, hogy fáj neki és be is dagad, azonnal orvoshoz kell menni...
2010. dec. 21. 19:23
 2/50 anonim ***** válasza:
55%

Szia!

Én a helyedben nem várnék holnap reggelig!Irány az ügyelet!

Lehet csak nagyon megütötte és megzúzódott,de ha eltört akkor az éjszaka folyamán akár egy picit el is mozdulhat a csont....Jobbulást!

2010. dec. 21. 19:23
 3/50 anonim ***** válasza:
64%
Nem várnék holnapig vinném az ügyeletre!
2010. dec. 21. 19:25
 4/50 anonim ***** válasza:
57%
Ügyelet!!!!
2010. dec. 21. 19:32
 5/50 anonim ***** válasza:
63%

Kevés helyen van ám mostanság trauma ügyelet,főleg vidéken....

A gyerekek csontja rugalmasabb,hajlékonyabb nehezebben törik.Ha igen akkor is zöld-gally töréssel,vagyis nem mozdul el.

Ha hamarább nem tudjátok elvinni akkor.....Holnap megröntgenezik,és ha kell begipszelik.

Az esély:20 gyerekből akit vizsgálatra visznek 1-nek ha van törése.

Borogassátok,kíméljétek.

2010. dec. 21. 19:35
 6/50 anonim ***** válasza:
73%
Nekem megérne annyit a gyerekem hogy elvigyem hogy tudjam mi van vele. Egy eü dolgozó.
2010. dec. 21. 19:39
 7/50 anonim ***** válasza:
34%
Ha van ügyelet, azonnal oda vele, vagy szenvedjen egész éjjel?
2010. dec. 21. 19:40
 8/50 anonim ***** válasza:
64%

Szia kolléganőm pont így járt: a kislányának a csont gömbös végéből letörött egy darab, óriási mákjuk volt, hogy nem mozdult el. Két nap múlva vitték el. Én azt vallom: inkább húsz esetben ülök a sebészeten feleslegesen, mint hogy egyszer ne menjek el, amikor kellett volna.

Nekem volt gyermekkoromban zöldgally törésem, de az nem dagadt be. Szóval inkább vigyétek el, ha van lehetőség.

2010. dec. 21. 19:40
 9/50 anonim ***** válasza:
47%
Nekem is a csont gömbös vége tört le, de el is mozdult, operálták, és el is rontották, még kétszer kellett műteni. Szóval, amennyiben tehetitek, vigyétek orvoshoz, de mielőbb. Meg aztán most kínlódjon egész éjjel? Aludni se fog szerencsétlen a fájdalomtól.
2010. dec. 21. 19:42
 10/50 anonim ***** válasza:
47%
Majd írd meg, mi van a kicsivel!!
2010. dec. 21. 19:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!