Eltörött a keze? Menyi az esélye?
A fentieken kívül még csak annyit fűznék hozzá, hogy tudomásom szerint (eü dolgozó, javíts ki ha tévedek), a könyök nagyon szerencsétlen hely, mert a letört darabka könnyen elmozdul.
Apukámnak volt egyszer, vissza kellett csavarozni a letört darabot, pedig tudta hajlítgatni a könyökét. Utána agipsz levétele után sokáig gyógytornára járt mert beszűkült neki az a tartomány, amiben hajlítgatni tudta a könyökét, magyarán megmerevedett az ízület.
az eü. dolgozó vagyok: igen igazad van! és már csak ha azt nézed hogy a könyök a legbonyolultabb izület mivel 2 tengelyes mogzást is végez. A könyök esetében nem beszéltehünk zöldgallytörésről mert az csak a csöves csontoknál folrdul elő (alkar, felkar, comb, síp és szárkapocscsont). Tartom valószínűnek hogy lepattanhatott egy darab, ilyenkor fenáll a veszélye hogy ha rossz helyre "vándorol" reggelre folyadékkal megtelik az izületi tok ami nagyon fáj.
Persze innen nem tudom megmondani de azért irtam ha egy kicsi esélye van hogy be tudd vinni inkább bevinném...
Remélem már bevitted az ügyeletre...
Teljesen egyet értek az előttem válaszolókkal, ilyen esetben azonnal irány a kórház! Be kell kopogni az első utcabelihez akinek van autója!!!! (egy vidéki)
Ja, amúgy mentőt hívni lemerült kártyával is lehet. A vészhívást még sim kártya nélkül is engedi a telefon!!!
Nem kifogásokat kerestem, sajnos ez a helyzet! Az emberek mifelénk nem épp segítőkészek sajnos! Belém lehet rúgni még egyet, csak tessék!
Nem pontoztam le senkit és fel sem!!
Ezért szeretem azt a fórumot itt, mert a legkönnyebb lehordani mindenkit! A "TÖKÉLETES SZÜLŐK" fóruma, ugye? Mint pl most engem! Csak mert nem rohantam egyenesen az orvoshoz! Ti szégyellhetnétek magatokat ezért, tisztelet a kivételnek! Bár ahogy elnézem a hozzászólásokat..
Meg hogy az ilyen minek szül gyereket? Hogy lehet ilyet írni egy olyan emberre, akit nem is ismertek? El lehetne gondolkodni ezen a viselkedésen! És igen, sajnos nincs pénzem taxira, s busz sem megy a városba este 6 után! Örülhettek, hogy nektek megvan a kellő segítségetek, ha kell! Mint erkölcsileg, mint anyagilag! Nekem ebből nem jutott soha az életben!
Kívánom, hogy sose legyetek ilyen helyzetben!
Egyébként minden rendben a gyermekemmel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!