Eltörött a keze? Menyi az esélye?
A netet nem én fizetem, de ez nem tartozik úgy gondolom rád, utolsó!
Úgy gondolom nem volt akkora veszély, mint azt ti itt gondoltátok! Természetesen megijedtem, mert anya vagyok, s igenis jó anya vagyok!! Ezt nincs jogod kétségbe vonni!
Ha mentőt hívtam volna, lehet elzavartak volna minket!
Kedve sutolsó azért ez durva. jó az is az,hogy nem tud a kérdező bejutni este orvoshoz, de a te beszólásod még ennél is jobban. figyu elmesélem miért is:
gyerek beteg lett, nagyon sz@r anyagi helyzetbe kerültünk, a kiadásokat a 0-ra kellett lehúzni, villanyokat sehol sem hagyhattuk égve, nagyon össze kellett húzni magunkat.De ezen a roha...interneten nem tudtam spórolni, mivel 1,5 éve kétéves hűségnyilatkozatot kötöttünk, így volt csak olcsó a net, de lemondani nem lehet, mert ha lemondom, fizethetek félévet egyben. az meg sok egyszerre. úgyhogy azért mielőtt megkövezel valakit érdeklődj utána jogos e vagy sem. azért az ilyen indulatos megjegyzéseket hanyagolni kéne, vagy ha nem bírsz a feszkóval, menj ki és üvölts nagyot, ne másokat bánts.
Tudod, az a vicc, hogy se meg sem próbáltad hívni az ingyenes 112-t, mert "lehet, hogy elzavartak volna" bakker MEGPRÓBÁLTAD EGYÁLTALÁN??????
Én is tök normálisan válaszolgatok neked, és akkor vergődsz, meg bosszúból jól lepontozol?
Te se vagy különb a többieknél.
Én írtam az internetes dolgot!Tudom miről beszélek,az én kisfiamnak is volt eltörve a keze,egy pillanatig nem gondolkodtam azon,hogy orvoshoz vigyem!
Aki meg beszólt az internetes beszólásom miatt,annak üzenem,hogy nehogy már szentté avasd ezt a csajt!!!!!!!!
Nézd igazuk van, ne ám 2010-ben ne tudja egy nő megoldani, hogy kórházba jutassa az esetlegesen súlyosan sérült gyerekét. De tény és való, hogy szomorú helyzet, amit nem rajta kéne leverni, de az biztos, hogy aki ilyen körülmények közt él, gondolnia kell arra, hogy mi van ha, és nem amikor bekövetkezik a baj, akkor kapkodni.
Egyébként a telefonon mégha nincs is pénz, mentőt, segélyszolgálatot kell tudni hívni. Most egy telefont megérhetett volna a lánya, ott szakembertől kérhetett volna tanácsot és ingyen van. És itt említették a falugondnokot is, lehet, hogy valóban működik ilyen szolgálat illetve polgárőrség esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!