Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Eltörött a keze? Menyi az esélye?

Eltörött a keze? Menyi az esélye?

Figyelt kérdés
Kislányom 5 éves, és ma elesett. Ráesett a kezére, fáj neki és dagadt is. Borogatjuk neki. Holnap elmegyünk dokihoz. Menyi az esélye? Behajlítani betudja, de emelni már nem megy. Csak a könyöke és az alkarja fáj, könyéktől felfelé nem.
2010. dec. 21. 19:08
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
67%
Gyereket orvoshoz vinni nincs pénzed,de internetre van!Gyönyörű!Amúgy örülök,hogy minden rendben van a gyerekkel!
2010. dec. 22. 13:30
 32/50 A kérdező kommentje:

A netet nem én fizetem, de ez nem tartozik úgy gondolom rád, utolsó!

Úgy gondolom nem volt akkora veszély, mint azt ti itt gondoltátok! Természetesen megijedtem, mert anya vagyok, s igenis jó anya vagyok!! Ezt nincs jogod kétségbe vonni!

Ha mentőt hívtam volna, lehet elzavartak volna minket!

2010. dec. 22. 15:09
 33/50 anonim ***** válasza:
63%

Kedve sutolsó azért ez durva. jó az is az,hogy nem tud a kérdező bejutni este orvoshoz, de a te beszólásod még ennél is jobban. figyu elmesélem miért is:

gyerek beteg lett, nagyon sz@r anyagi helyzetbe kerültünk, a kiadásokat a 0-ra kellett lehúzni, villanyokat sehol sem hagyhattuk égve, nagyon össze kellett húzni magunkat.De ezen a roha...interneten nem tudtam spórolni, mivel 1,5 éve kétéves hűségnyilatkozatot kötöttünk, így volt csak olcsó a net, de lemondani nem lehet, mert ha lemondom, fizethetek félévet egyben. az meg sok egyszerre. úgyhogy azért mielőtt megkövezel valakit érdeklődj utána jogos e vagy sem. azért az ilyen indulatos megjegyzéseket hanyagolni kéne, vagy ha nem bírsz a feszkóval, menj ki és üvölts nagyot, ne másokat bánts.

2010. dec. 22. 15:12
 34/50 anonim ***** válasza:
53%

Tudod, az a vicc, hogy se meg sem próbáltad hívni az ingyenes 112-t, mert "lehet, hogy elzavartak volna" bakker MEGPRÓBÁLTAD EGYÁLTALÁN??????

Én is tök normálisan válaszolgatok neked, és akkor vergődsz, meg bosszúból jól lepontozol?

Te se vagy különb a többieknél.

2010. dec. 22. 19:33
 35/50 anonim ***** válasza:
37%

Én írtam az internetes dolgot!Tudom miről beszélek,az én kisfiamnak is volt eltörve a keze,egy pillanatig nem gondolkodtam azon,hogy orvoshoz vigyem!

Aki meg beszólt az internetes beszólásom miatt,annak üzenem,hogy nehogy már szentté avasd ezt a csajt!!!!!!!!

2010. dec. 22. 20:23
 36/50 anonim ***** válasza:
72%
jesszusom karácsony előtt ezt csináljátok????meg ha nem is lenne karácsony!!mi a sz@r közötök van hozzá hogy ki mit csinál nem kötelező válaszolni,főleg nem minősíteni másokat.Én is vidéki voltam nálunk még gyógyszertár sem volt ugyhogytudom miről beszélszkedves kérdező.aki meg nem bir magával ne ezt az oldalt nézeggesse,és az ilyen primitív pi....nak minek gyerek?mire foglyák nevelni a gyereküket.kedves kérdező örülök hogy semmi baja a gyermekednek.BOLDOG KARÁCSONYT..
2010. dec. 22. 20:36
 37/50 anonim ***** válasza:

Nézd igazuk van, ne ám 2010-ben ne tudja egy nő megoldani, hogy kórházba jutassa az esetlegesen súlyosan sérült gyerekét. De tény és való, hogy szomorú helyzet, amit nem rajta kéne leverni, de az biztos, hogy aki ilyen körülmények közt él, gondolnia kell arra, hogy mi van ha, és nem amikor bekövetkezik a baj, akkor kapkodni.

Egyébként a telefonon mégha nincs is pénz, mentőt, segélyszolgálatot kell tudni hívni. Most egy telefont megérhetett volna a lánya, ott szakembertől kérhetett volna tanácsot és ingyen van. És itt említették a falugondnokot is, lehet, hogy valóban működik ilyen szolgálat illetve polgárőrség esetleg.

2010. dec. 22. 20:43
 38/50 anonim ***** válasza:
46%
20. 36... A dolog ott kezdődött, hogy a kedves kérdező visszaütött. Még le se szólta senki, csak mondtuk, hogy ügyelet, mire kaptunk egy viszonlyag hisztis választ, és éppen el nem lettünk küldve melegebb éghajlatra, hogy de neki a telefonon nincs pénze, se kocsija. Honnan tudtuk volna? Kérdezett, válaszoltunk, jól le lettünk b@.va. Boldog karácsonyt.
2010. dec. 22. 20:51
 39/50 anonim ***** válasza:
53%
Ha lebä szol, ha nem, akkor is én nagyon nagy felelőtlenségnek tartom, hogy nincs pénz a telefonodon. főleg, ha olyan helyen laksz, ahol nem segít senki. Úgy tudom, már 1-2 ezerből fel lehet tölteni, nem kell azt lebeszélni, majdnem egy évig maradhat úgy, de jobb, ha van kit hívni, ha gond van! És ez nem cseszegetés, csak egy jó tanács. Szerintem nem szóltam be, de ki hogy érti. A te válaszod viszont tényleg elég durvára sikerült, az már sértő! Igazából ha belegondolsz mit kérdeztél, és most visszaolvasod, szerintem te is azt tanácsoltad volna magadnak, hogy igen, vinni kell orvoshoz. Nem azt latolgatni, hogy na vajon van e gond vagy nincs, mekkora az esély rá. Vagy azt kellett volna válaszolni, hogy szerintem 42,5 %, hogy nem tört el???? VAgy milyen választ vártál volna? (csak hogy legközelebb ne essen senki ebbe a hibába)
2010. dec. 22. 21:00
 40/50 anonim ***** válasza:
79%
inkább nem kellett volna válaszolnotok.biztos fel tudta mérni mekkora a baj..nem volt lehetősége és pont
2010. dec. 22. 22:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!