Egy kétéves kislányom van, sokszor gondolok rá, vajon eleget játszok-e vele?
Figyelt kérdés
Ti mennyit játszotok, foglalkoztok hasonkorú gyermeketekkel?Nálam ez kb. 40-50 perc között van összesen egy nap folyamán2010. dec. 16. 14:53
21/22 A kérdező kommentje:
Köszönök minden kedves választ, ezennel lezárom a kérdést.
2010. dec. 16. 18:00
22/22 anonim válasza:
Szia, a porszivós vagyok:) hogy miket játszunk? Van egy autós mélygarázsa, onnan engedi le az autókat egy spirálpályán, én meg visszarakom őket. Közben mondom, melyik milyen ripus, szinü, melyik ment a legmesszebb. Labdázunk, rugjuk. Kérem, hogy rugja, felvenni tilos a labdát:) konyhaszekrényt pakol ki, közben mondom, hogy adja a cukrot, sót, borsot, lisztet, teát....aztán visszarakjuk. Duplo legonk van sok, azzal épitünk, rövid storyt találok ki, ezt mondogatom közben, pl a postás meghozta a levelet a nagymaminak, bedobja, mami elolvassa, közben megjön copfos Kata :), esznek a mamával sütit, majd kimennek a lovakat megetetik, stb...ehhez mind van duplo figura, ló, istálló. Van kiskonyha, kislábos, müanyag gyümik, kaják, megfőzzük őket, majd megetetjük a macikat. Formabedobòzik, kirakózik, sorbarakja a plüsseit az ágyon. Elbújok, számolok ötig, kiáltok, hogy jöhet, és megkeres. Csak a függöny mögé bujhatok:), mert ha máshova, akkor reklamál. Együtt fürdök vele, palackokból locsol. Járunk uszodába, sétálunk. Ha öltöztetem, akkor énekelek, mondókázok. Szóval egy kis matrica:) de nem beszél mèg, ugyhogy nem egyszerű:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!