Másfél éves kislányom kinőtt, jó minőségű ruháit szeretném odaadni hazai rászorultaknak. Hova vihetem? Nem kisebbségre gondolok!
Tudom, hogy vannak a különféle szeretetszolgálatok, családsegítők, de az utóbbiak látókörében 99% a cigány. Számomra viszont nem ők (tanulni, dolgozni nem akarók, megélhetési szülésre specializálódottak stb.)a rászorulók. Afrikai gyermekek számára gyűjtőkről hallottam, de abban az esetben csak nyári ruha jöhet számításba.
Válaszokat előre is köszönöm!
Nem a kis gyerek tehet arrol, hogy hova szuletett, milyenek a szulei.
Az sem 100%-os, sajnos, hogy Afrikaba eljutnak a ruhak. Ott sok adakozast lekap az allam, meg szervezok.
én is védőnőtől érdeklődnék vagy helyi plébánián/oviban. vagy máltai szeretszolgálat, dévai árvaház...
merre laksz?
Védőnőtől kérj segítséget ez ügyben szerintem is.
Esetleg figyeld a tévét, Fókusz és egyéb hasonló műsorokat, sokszor vannak benne olyan esetek, mikor rászoruló családokról van riport. (elhunyt valamelyik szülő)Akkor vedd fel a kapcsolatot a műsor készítőivel!
Tökéletesen egyet értek a kérdezővel,hogy nem szeretné a kisebbségnek adni!Számomra sem ők azok akik igazán rászorulnak,mert a sok segélyből amit az államtól kapnak az adófizetők pénzén,jobban élnek mint a magyar családok.Persze dolgozni,iskolába járni az büdös...csak gyereket gyártani!!!
Kedves kérdező! szerintem is a védőnőnél próbálkozz!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!