Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egy kétéves kislányom van,...

Egy kétéves kislányom van, sokszor gondolok rá, vajon eleget játszok-e vele?

Figyelt kérdés
Ti mennyit játszotok, foglalkoztok hasonkorú gyermeketekkel?Nálam ez kb. 40-50 perc között van összesen egy nap folyamán
2010. dec. 16. 14:53
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
És mit lehet még csinálni, ami aktív foglalkozás? Mert ugye mesét is együtt nézünk délután , ha felébredt, este is együtt olvassuk az esti mesét, ezeket persze nem soroltam fel.Én csak kifejezetten a játszásra gondoltam
2010. dec. 16. 15:25
 12/22 anonim ***** válasza:
A porszivós vagyok:) tudod, kedves első válaszoló, olyan rossz, mikor megkapom, hogy azért ilyen, mert nem tanitottad meg egyedül játszani...de hiába próbálkoztam! Pedig kitartó vagyok, hisz egyedül alszik, rég szobatiszta, nem hisztis, de ez nem ment:(
2010. dec. 16. 15:25
 13/22 A kérdező kommentje:
Szerintem ne foglalkozz ezzel, egyik gyerek ilyen, a másik olyan. Az enyém meg nem szobatiszta még, és nem alszik el egyedül :)
2010. dec. 16. 15:26
 14/22 anonim ***** válasza:

Kedves porszívós:)

1. vagyok

Az enyém nem alszik egyedül:(, mégcsak nemis szobatiszta, ez van. Anyu engem mindig oktat(na), hogy mennyire elrontottam.

Kérdező:

mesét sem nézünk, nem érdekli a fiamat.

Pl.:

- csikized, puszilgatod, mutogatod a testrészeit.

-csip-csip csókáztok, elment vadászni,

-játékaival szerepjáték: pl. állatkerteset

- sok-sok könyv, amiből megtanul egy csomó szót,

- játékdobozába bemászik, letakarom pléddel, kacag, kukucskál,

- játszósátrába bújik

-plüsseivel jön bábozni - etessem, ittassam őket

és sorolhatnám........

2010. dec. 16. 15:30
 15/22 A kérdező kommentje:
Nagy bánatomra nem szereti az ölbeli játékokat, csikizni is ritkán szoktam, mert az meg egyfajta kiszolgáltatott helyzet, még ha nevet is közben. :( De szoktunk bújócskázni,verselni, énekelni.
2010. dec. 16. 15:33
 16/22 anonim ***** válasza:

Megint 1.

mostanában imádja, hogy a reklámújságokat lapozgatja, közben minden egyes terméket megkérdez, hogy mi, majd én visszakérdezem, hogy hol van pl: a banán és megkeresi.

Imádja ezt pár hete.

2010. dec. 16. 15:33
 17/22 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

Érdekes, az enyém tarja a nyakát, lehúzza a pólóját, hogy csiki, csiki.

Különbözőek a gyerekek.

Neked kell ismerned, hogy mit szeret, hogy szereti, mi érdekli.

2010. dec. 16. 15:35
 18/22 anonim ***** válasza:
13%
Ha ennyire keveset foglalkozol vele meg kizárod a konyhából és folyton magára hagyod nem csodálom, hogy nem alszik el egyedül.Szegény legalább akkor együtt lehet az anyukájával kicsit.
2010. dec. 16. 15:58
 19/22 A kérdező kommentje:
inkább bezárom a konyharácsot, mint ráessen a sütő, a forró olj, lekapjon egy éles kést stb. ez nálam alap, és nem kérdés.
2010. dec. 16. 16:47
 20/22 anonim ***** válasza:
Csak nem főzöl egész nap????!!!!
2010. dec. 16. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!