A lelkes nagymama, aki sose azt vesz, ami kéne a gyerkőcnek. Mit tegyek, hogy ne bántsam meg?
11:02-es, ez nagyon jó ötlet!
Amúgy kedves kérdező, cserélhetnénk anyóst..
Mi mindenből rózsazínt, cikláment és virágosat kapunk, pedig egy nagydarab kicsifiunk van:) A legújabb (karácsonyra fogja kapni, de a férjem meglátta): egy rózsaszín evőeszköz készlet. Gondolkoztam, mit mondjak karácsonykor erre (veszekedni nem szeretnék, mert nem "olyanok + értetlenek, hiába is mondanám, hogy ne rózsaszínt, úgy is megint az lenne belőle), szóval megjegyzem, hogy remélem, ha gyerekünk lesz , akkor lánylesz, elteszem neki:) Mindezt kedvesen. Ráadás, hogy kínaiból vásároltak veszélyes, apró darabos játékokat, de erről leállítottam. A férjem nem nagyon beszél vele, hiába kérem. Náluk divat a konfliktuskerülés, véletlenül sem "bántaná" meg őket. Pedig ez nem erről szól, itt agyerekről van szó, ezért fogtam magam, és megmondtam én. Csak hümmögtek. Nem érdekel. (Ja, és a mi családunk pont az övék ellentéte, mi nem szépítgettük a dolgokat, meg nem mézesmázaskodtunk, hanem megmondtuk a frankót:D
Én a helyedben:
1. Az előzőleg javasolt blokkos megoldással élnék
2. Határozottan KINYITNÁM a szám
3. Esetleg együtt mennék vele vásárolni
4. Ismerősnek ajándékoznám
5. Vatera, teszvesz.. :D
Szia!
Mindenképpen meg kell beszélni a dolgokat, az anyósod se költse feleslegesen a pénzt, de a kislányodnak se kelljen fiú overallt hordani:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!