Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ki Mit rak a mikulás csomagba?...

Ki Mit rak a mikulás csomagba? Milyen édességet vesztek és kb mennyit költötök rá?

Figyelt kérdés
2010. dec. 2. 12:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Max egy ezrest szoktam költeni mikuláscsomagra.Kindertojást,kindercsokit,mogyorót,mandarint,szaloncukrot,néha nyalókát,zizit és ilyeneket szoktam rakni a csomagban.
2010. dec. 2. 12:31
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Fiamnak (11 éves lesz): H. gumicukor, kis télapó, kinder csoki,mandarin, dörmi (ős is nagyon szereti) kis virgács

Kicsinek (20 hós): H. gumicukor-van egy fajta amit nagyon szeret, bátyjának szoktam venni és mindig kér belőle, dörmi, kinder csoki, kis télapó, mandarin, kis virgács

Egyszer van mikulás, nem fogom eltiltani az édességtől

Mind a kettő kap még egy nagy Mikulást.

Mind akettő lehet kap mellé, még egy-egy könyvet.

2010. dec. 2. 12:31
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nem Miki csomag van, hanem egy doboz, amit a Miki segédek tegnap valahogy oda csempésztek a gyerek (7éves) ágyára. Az a cuki Miki, még levelet is küldött-névre szólót-hogy felkerült a kisasszony a jógyerek-listára, így ha továbbra is jól viselkedik, karácsonyig mindennap dug valamit a Miki a dobozba. Tegnap mini póni volt (300.-), ma egy pici kifestő lesz (199.-). Van egy darabos nyomda raktáron, almacsipsz, némi csokoládé, Kinder-tojás, csillámos toll, mini kutya, ajándékutalvány (anyánál váltható be valami extra együtt játszásra), ropi, mikro popcorn. Összesen kb 3.000.- forint + 700.- volt a doboz, amit később használhat játéktárolásra. ja, van egy virgács is, biztos ami biztos alapon :D Persze Miki mindennap ír levelet is és 5.-én este nemcsak egy meglepi lesz a dobozban :)
2010. dec. 2. 12:33
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
kislányom 2 éves, allergiára hajlamos, úh csoki csak icipici lesz benne. max egy szaloncukor. vagy egy kindertojás, amit nagyrészt nem ő fog megenni, szerencsére amúgy sem nagy édességes. azonkívül mandarin, kölesgolyó (szereti nagyon), valami keksz, amit szeret, gumicukorka, és egy pici matchbox.
2010. dec. 2. 12:34
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
banán, kinder csoki, rudi, nápolyi. Kap még egy mesekönyvet is. Sok édességet nem rakok bele, mert úgy is kap mástól is.Így összesen kb. 1000 ft körül van.
2010. dec. 2. 13:35
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
utolsó vagyok, 21 hónapos a gyerkőc.
2010. dec. 2. 13:36
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
nem ehet csokit igy ő most idén egy plüss ciát kap és nyomdát.gyümölcsöt,tejterméket teszek még bele neki,és mogyorót,diót.
2010. dec. 2. 13:57
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Kinder csokikat: tojás, mikulás. Kap egy gyurma szettet is, amivel különböző formákat lehet csinálni pl. sültkrumpli, kukorica... Meg a Ben10-ből az egyik féle talán kóvakő elnevezésű legót.
2010. dec. 2. 13:59
 9/11 anonim ***** válasza:

3 gyerek van, 2, 7 és 10 évesek.

Mindhárom kap egy szép virgácsot, egy Mikulást tejcsokiból, egy Sió gyümölcspürét, mogyorót, mandarint, tejszeletet, pici tejcsokikat, aszalt almát tejcsoki bevonattal, Minimax szívószálast.(amikor a szívószálban van az a por:)

2010. dec. 2. 14:01
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A 2 gyerkőc csak pár Kinder vagy Milka dolgot(tojás,1 közepes Miki,delice,country) kap a csomagba,nem viszem túlzásba,így is kapnak még a férjem és az én munkahelyemen is 1-1 csomagot,az épp elég.

2010. dec. 2. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!