Van egy halom márkás, újszerű 122-128as méretű fiú ruhám, csomagba adjam el vagy egyenként?
egy forintér nem, szeretném feltenni....
és azért potom pénzért sem.
hogy tudnám jobban eladni?
fel raktam már 1-2 darabot de rá sem néznek :(
így a nyakamon marad, pedig nem sokat kértem érte csak annyit, hogy az árából másikat vegyek a fiamnak, használtan...
pl. egy agressor márkájú újszerű tavaszi nadrágot 1500ft-ért vagy ez sok?
ha csomagba rakom mennyit kérhetnék értük kb 15-20db
köszi
szia
egy használt nadrágért, bármilyen márkás és jó állapotú nemigen ad senki 1500 ft + postaköltség 420ft. mert annyiért vesz egy kínai újat, mégiscsak új, és 1-2 szezont kibir.
felteheted 1 forintos csomagként, minimálárral és fixárral. Igy megtudhatod mennyiért vennék meg.
Én a fiamnak vettem egy ruhacsomagot, 11000/50 db. A fix ára 20000 lett volna, amit kicsit soknak tartottam.
köszi a választ!
de azért egy olyan nadrágot ami 7000ft volt és kb kétszer viselt, azt adjam 500ft-ér?
megpróbálkozom csomaggal, hátha úgy jobban elmegy
köszi még egyszer
"egy olyan nadrágot ami 7000ft volt és kb kétszer viselt, azt adjam 500ft-ér?"
nézd, ez végül is a te döntésed volt, hogy ennyiért veszel nacit. akinek van pénze ilyenre, az úgyse használtan fogja venni, akinek meg nincs, annak jobban megéri ezerért a kínai új postaköltség nélkül, megtapizási lehetőséggel. :)
(nem piszkálni akartalak, ne érts félre, csak én így látom)
hoppá!
én nem írtam, hogy én vettem...
bárcsak megtehetném, akkor nem árulnám a neten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!