Nálunk a kisebbségi családoknál szinte így hívják az összes kislányt!Ez az összes névre értem!Amúgy a Sztella tetszik, jó a hangzása!
2011. máj. 3. 19:33
2/12 anonim válasza:
Sztella:Nekem szép emlék ezzel a névvel kapcsolatba, kicsi koromba így hívtak ismerősök, pedig a neven nem is hasonlít.Nem adnám ezt a nevet
Roxi:nagyon tetszik, adnám ezt a nevet a gyerkőcömnek.
Vanda: nem tetszik.
Lujza:Szoktam viccből mondani a kislányomnak.De nem adnám neki ezt a nevet.
A Roxi szupi!!!
3/12 anonim válasza:
Hát az a baj, hogy nekem mindről eszembe jut vmi, ami nem szimpi.
Sztella, Vanda :Barátok közt
Lujza:páromék kutyáját hívják így
Roxána talán ez még elmegy, de olyan kisebbségis......
Én a névválasztásnál arra is figyeltem, hogy senki és semmi ne jusson róla eszembe.
4/12 anonim válasza:
Sztella, Roxána: kisebbségis
Vanda=randa
Lujza: kutyanév
2011. máj. 3. 19:35
5/12 anonim válasza:
Nekem a Roxi olyan prosti név (bocsi)
A Vanda tetszik,a Sztella nem,a Lujza elmegy.
2011. máj. 3. 19:36
6/12 Baranka válasza:
Hát az összes név eléggé kiábrándító!
2011. máj. 3. 19:47
7/12 anonim válasza:
Aha a Roxi tényleg olyan prostis!!Most hogy így olvasom!
2011. máj. 3. 19:48
8/12 anonim válasza:
Az unokahugom Roxi,és egyáltalán nem prostis.a többi név nem tetszik.ja és nem vagyunk kisebbség
2011. máj. 3. 20:59
9/12 A kérdező kommentje:
Igaz,én kérdeztem a véleményeteket,ti meg is mondtátok,de azért még is... Nem értem hogy mi prostis egy néven. Nekem például egyik Roxána ismerősöm idén végez az orvosin. És hozzáteszem-borzasztóan kedves,csodaszép lány,akire véletlen se lehet mondani hogy kisebbségi. Ráadásul megérteném ha filmben a Roxánák mindig olyan szerepet kaptak volna mint a Rebekák meg Veronikák szoktak... Komolyan nem értem a dolgokat. Pl. Én a Sztellát előbb képzelném el egy világsztárnak vagy egy szépségkirálynőnek,mint egy prostinak,és valahogy ez az érzésem a Roxánával kapcsolatban is. Minden esetre köszönöm a válaszokat.
2011. máj. 3. 21:14
10/12 anonim válasza:
Vanda a befutó
Lujza hát embernek semmiképp kedvenc lovamat hívták így
Sztella nekem a románok jutnak eszembe,meg olyan ribis hangzása van...jójó bocsi ez csak az én véleményem
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!