Miléna Szilvia és Viktor János nevek hogy tetszenek Nektek?
Figyelt kérdés
2011. aug. 6. 19:13
1/19 anonim válasza:
Igazából egyik sem.A Miléna pláne nem,pedig nagyon szeretem a szláv neveket,de a Szilvia sem.A Viktort és Jánost pedig egyaránt túl komolynak/komornak találom.
2/19 anonim válasza:
A Miléna gyönyörű, a Szilvia nem tetszik. A Viktor elmegy, és szerintem a János szép név, csak régies.
3/19 anonim válasza:
A Miléna és a Szilvia nem illik össze szerintem,a Viktor János pedig abszolút nem tetszik,magában sem,együtt sem.
4/19 anonim válasza:
sem a Viktor sem a Janos sem a Szilvia nem tetszik :s bocsi
raasaul a Viktor Janos es a milena Szilvia sem illik ossze :(
en a Milena es a Viktor melle sem tennek masik nevet
5/19 anonim válasza:
A Miléna a nyugati szlávoknál olyan,mint nálunk az Erzsébet.60-90-es korosztály viseli.Szerintem öreges.
6/19 anonim válasza:
Szerintem szép a Viktor és a János is. A tesóm fia Viktor:-)Mi is gondolkodtunk a Jánoson, de kiderült, hogy lány, így Ágota lesz:-) Ne foglalkozz azzal, hogy kinek mi tetszik, ha Te szereted a régies neveket, akkor nevezd annak:-)
8/19 anonim válasza:
A Miléna Szilvia párosítás nem tetszik, de külön-külön igen.
Viktor János párosítás nekem tetszik.
9/19 anonim válasza:
Külön külön jók (bár így sem adnám) de együtt nem passzolnak.
10/19 anonim válasza:
Én csak egy nevet adnék a babáknak.Milénát, és Viktort.
Ez csak az én véleményem,de megoszlanak majd a vélemények az biztos.De azt add, ami Nektek tetszik.
Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!