Mennyi és milyen édességet adsz gyermekidnek?
Figyelek, hogy ha már édesség, akkor az házi süti legyen, amiben tudom, mi van, bár kevés időm van sütni, de anyósom szokott finomakat. :)
Én a boltban kimondottan édességet nem veszek (mi sem esszük a férjemmel), csokit-cukrot semmiképp, de néha-néha egy túró rudi, tejszelet vagy egy Danette belefér, de ez sem minden nap, és egy nap maximum egy édesség van, tehát ha sütit ettek, akkor aznap már nincs rudi, stb.
Gyümölcsjoghurt, néha puding, túró rudi (azt nagyon szereti), vagy kinder tejszelet. Ezeket úgy hetente 3-4 alkalommal, persze nem mindet, hanem egy valamit választhat.
Hétvégén van, hogy sütök süteményt, akkor azt is eszik.
Amúgy bolondul a Negróért, de azt nem szoktam neki venni, mert nem hajlandó szopogatni, mindig szétrágja. Olyankor kap 1-2 szemet, ha magamnak veszek, amikor fáj a torkom. Meg amúgy minden nagyon brutálisan mentolos cukrot szeret, néha a nagyapjától szokott kérni egy-egy szemet, de ilyeneket nem veszek neki, mert tönkre megy a foga.
Csokit nem szoktam venni, csak Mikulásra, Húsvétra, meg ilyenekre.
De nála nem is az édesség a fő téma, hanem a sajt. Ha rajta múlna, egész nap sajtot enne.
2 éves a kislányom.
Semmilyen süteményfélét nem eszik meg, de a kelt tésztákat, pogácsákat el-elfogadja.
Így ami édességet eszik, az a Kinder tejszelet, vagy bármely más Kinder termék.
Szereti a túró rudit is, a Milkát szoktam leggyakrabban adni neki.
És akárhogyan gondolkozok, ennyi...egyébként minden más ételben ilyen válogatós, nincs könnyű dolgunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!