Milyen és mennyi édességet kap gyermeked egy nap?
17 hónapos. Ha vendégségben sütemény van, akkor abból kap egy kicsit, különben semmit. (Mondjuk még kap anyatejet, ami tiszta cukor és sok gyümölcsöt. Szóval eszik édeset.)
A bolti édességekkel magamat sem mérgezem, nemhogy a gyerekemet!
Ha van valahol sütemény, vagy én sütök, akkor abból természetesen ehetnek (1,5 , 3 és 5 évesek), illetve ha az édes kajákat pl. tejbegríz, kakaóban cukor stb. beleszámoljuk, akkor szinte minden nap van valami, amiben cukor van (barnacukrot és mézet használok és minél kevesebbet).
Ha csokira, cukorra, bolti édességekre gondolsz: a lehető legkevesebbet. Én nem veszek nekik, ha kapnak (pl. húsvét, mikulás környékén), akkor is naponta 1 db valamit ehetnek meg, tehát 1 sor csoki, 1 szem cukor stb.
18 hónapos a fiam, ha vendégségben van süti, vagy én sütök, abból minimálisat nyammog csak. A csokival megkínáltuk, azt konkrétan kiköpi. Néha napján eszik egy falatot az Apja kinder pingui-jéből, vagy túrúrudijából. Inkább a ropit eszegeti délutánonként, uzsi után.
Tiltani nem tiltom, de nem is nagyon van mit:)
Amit éppen szeretne...
Gondolom most mindenki azt gondolja,hogy milyen duci lehet akkor a lányom,de nem.Sokan mondják,hogy még sovány is,pedig rendesen kap itthon enni.
Nem eszik meg naponta 1 kg édességet,csak egy szelet csokit vagy bármit.
Szia!
Nálunk az 1 darab laktóz mentes rudi az szent:),anélkül el sem indulhatunk a bölcsibe.Egyébként én is inkább sütök valamit hétvégén,mint veszek.
Csokit,cukrot nem adok a gyerekeknek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!