El tud pirulni szégyenlősségében egy 16 hónapos?
Figyelt kérdés
Ma szégyenlősen lehajtotta a fejét és mintha el is pirult volna. Létezhet? Hogy segítsek rajta?2010. nov. 26. 15:07
1/9 anonim 

válasza:

Mit csinált, ami miatt szégyenlős lett volna?
2/9 anonim 

válasza:

Hogy el tud-e pirulni, azt nem tudom, de azt megfigyeltük a férjemmel, hogy az én 2 éves kisfiam is lehajtja szégyenlősen a fejét, amikor szép és kedves lányokkal, nőkkel találkozunk, beszélgetünk.
3/9 A kérdező kommentje:
Két aranyos fiatal nő szólt hozza kedvesen, ennyi.
2010. nov. 26. 15:26
4/9 anonim 

válasza:

És ezért miért kellene segiteni rajta? Nem beteg...
5/9 anonim 

válasza:

Gondolom arra gondolt, hogy a kicsi biztos kényelmetlenül érezhette magát, hogy zavarba jött, és azon szeretne segíteni a mamája, hogy ne érezze magát rosszul...
6/9 anonim 

válasza:

Hogyne,mikor egy 16 hónapos nyilván igen tudatában van annak,hogy hozzá most a FELNŐTTEK szemével nézve egy szép,kedves,fiatal nő beszél.Igen,meg nyilván már teljesen tisztában van egy ennyi idős gyerek a férfi-nő kapcsolatról,sőt,már javában szerelmes is biztos,csak szégyenlős bevallani.Könyörgöm.16 Hónaposról van szó,nem 16 évesről.Sok szülő olyan sokat bele tud képzelni a gyerekébe.Nyilván ugy gondolod,hogy a te fiad a legszebb,és majd nagy korában milyen szoknyapecér lesz,és bomolni fognak utána a nők.És már a jelenlegi énére is próbálod rávetiteni.
7/9 A kérdező kommentje:
Mekkora hülye vagy utolsó, egy érzéketlen BAROM, inkább ne vetted volna a fáradtságot a válaszra.
2010. nov. 28. 20:50
8/9 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy nem szeretném, ha ilyen kis érzékeny lenne, mert ez neki nagyon rossz lesz később (tudom magam példáján).
Lehet valamit tenni ezellen? Valamit esetleg mi ronthattunk el?
Egyébként azt, hogy elpirult a két csaj vette észre.
2010. nov. 29. 16:00
9/9 anonim 

válasza:

Azt én is megfigyeltem hogy a 20 hónapos fiacskám a nagylányokat nézi és kacéran mosolyog nekik de pirulást nem tapasztaltam.De amúgy is pirospozsgás az arca.Lehet hogy csak természetesen volt piros az arca.A személyisége most fejlődik és sok mindenféle gesztust a felnőttektől lát és utánoz.Lehet olyan viselkedést utánoz amiről nem is tudunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!