Mikor altattátok egy szobában a gyerekeket? nagyobbik 3éves a pici 4 hónapos. Még szopizik éjjel is.
A nagyobb nem akar egyedül aludni mostanában a kicsi velünk van egy szobában az evés miatt.
Ti mikor költöztettétek össze őket??
Egy évesen sikerült csak. De nem annyira azért, mert a nagyot zavarta, hanem hogy nekem ne kelljen olyan messzire mászkálnom. (Bár egymás melletti a két szoba, az a pár méter is számít)
Nagyjából egy éves korától már csak egyszer ébredt éjjel, akkortól tudtam összerakni őket.
Én kb 2 hónapos korába tettem be a kicsit a nagyhoz (akkor a nagy 3 éves volt). A kicsi még kelt éjjelente enni 3 óránként és nagyon aggódtam, hogy zavarni fogja a nagyot, de szerencsére nem érdekli egyáltalán, sőt most, hogy jön a foga és néha órákon át visít, se kel rá fel.
Inkább megnyugtatja, hogy ott van, mert mostanában szokott félni.
Amikor a pici 3 hónapos volt (már átaludta az éjszakát). Tovább már nem tudtuk húzni a dolgot. A nagyobbikat (akkor 3 éves volt) nagyon zavarta, hogy az öccse velünk alszik. Kifejezetten kérte, hogy tegyük az ő ágya mellé a testvérke kiságyát. Néha felébresztik egymást, de ez nem okoz nagy galibát. Max. egyszer 5 percre kell felkelnem emiatt éjszaka.
A nagyot abban az időszakban sem zavarta a kicsi, amikor a fogzás miatt többször felsírt éjszakánként.
Köszi a válaszokat.Tényleg mindenkinek egyedi ez a dolog.
Vacilláltam mi legyen mert a kicsi 4hós és még min.1szer eszik éjjel vagyis hajnalban de párszor megébred előbb is.
Velünk van egy szobában a nagyobbik fiam viszont elkezdett félni egyedül és kérte tegyük be a kicsit igazából nem is kifejezetten őt csak valamelyikőnk ott legyen.
Beraktam 2 napra a picit hozzá de a nagy jó aludt én meg a pici alig, mivel én átköltöztem a nagyszobába,hogy tuti meghalljam a kicsit(óránként szaladgáltam mert sírdogált)
szóval úgy döntöttem együtt alszunk mind 4-en a hálónkban amíg nem alussza végig az éjjelt ezután átmennek mind a ketten:)A kicsi a saját ágyában van a nagy velünk alszik nem örülök de ez tűnik most még a legjobbnak.
Kicsit hosszú lett:)De köszi..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!