Megutheti a tanar a kisiskolast?

"Fel kell jelenteni a tanárnőt. Illetve első sorban az igazgatónál kell panaszt tenni.
Az én férjem is tanár, ő is kiosztott már néhány "taslit" (ez tetszett!), de egyrészt nem kisiskolásnak, hanem gimnazistának, másrészt annak mindig oka volt, és aki kapta tudta ezt, nem is futottak ők sem "segítségért"..."
A tanar not fel kene jelenteni, mert rautott a konyvvel a gyerek fejere, de a te ferjed pofozgathat? Hat en ezt nem ertem.
En tanar vagyok, gyereket tilos megutni! Ha durvan vagott a fejere, el kell beszelgetni a tanar novel. Egyszeruen anyuka megfogja magat es odamegy tanar nenihez es rakerdez, mi tortent. Ha a tanar no bunko, akkor anyuka megy az igazgatohoz. Feljeleteni:S Ennyiert korbe rohognenek a rendorsegen.
En is szoktam poenbol fuzettel a fejukre "csapni" Meg jo szo sincs ra, mert ez azt takarja, hogy kb megerintem a fejet a fuzettel. Meg senki meg csak le sem gorbitette a szajat. Szoval eloszor derisd ki, mi is tortent.

"A gyermeknek csupa jo jegyei vannak ,ezek szerint nem gyakran rendetlenkedik"
A jegyek nem függnek össze a magatartással. Egy piszok rossz kölök is lehet kitűnő tanuló, míg egy tündéri kisgyerek pedig tanulmányaiban nagyon halovány, akit úgy kell továbbrugdosni.

NEM!
Most őszintén,hol tart a világ,hogy egy szinte idegen ember kezet emel a gyermekre?Ez nem így működik!
Nem,persze,hogy nem lesz semmi baja egy pofontól,vagy fejre pacsitól,de itt most nem erről van szó!Régen rossz,ha egy tanár erőszakkal fegyelmez! (már ha annak szánta)
Kell,hogy legyen egyéb eszköze arra,ha "rosszalkodik" egy tanuló.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!