Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Megutheti a tanar a kisiskolast?

Megutheti a tanar a kisiskolast?

Figyelt kérdés
2010. nov. 19. 14:50
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%

"Fel kell jelenteni a tanárnőt. Illetve első sorban az igazgatónál kell panaszt tenni.

Az én férjem is tanár, ő is kiosztott már néhány "taslit" (ez tetszett!), de egyrészt nem kisiskolásnak, hanem gimnazistának, másrészt annak mindig oka volt, és aki kapta tudta ezt, nem is futottak ők sem "segítségért"..."

A tanar not fel kene jelenteni, mert rautott a konyvvel a gyerek fejere, de a te ferjed pofozgathat? Hat en ezt nem ertem.

En tanar vagyok, gyereket tilos megutni! Ha durvan vagott a fejere, el kell beszelgetni a tanar novel. Egyszeruen anyuka megfogja magat es odamegy tanar nenihez es rakerdez, mi tortent. Ha a tanar no bunko, akkor anyuka megy az igazgatohoz. Feljeleteni:S Ennyiert korbe rohognenek a rendorsegen.

En is szoktam poenbol fuzettel a fejukre "csapni" Meg jo szo sincs ra, mert ez azt takarja, hogy kb megerintem a fejet a fuzettel. Meg senki meg csak le sem gorbitette a szajat. Szoval eloszor derisd ki, mi is tortent.

2010. nov. 19. 20:32
 12/35 A kérdező kommentje:
Gondolom utolso ketto valaszolo pedagogus,koszi a valaszokat nekik is,a gyerek a padban ult,nem setalt es ez pont akkor tortent amikor a tanar belepett,nem hazudott mert mint irtam korabban,megkerdeztem masokat is hogy ne hazugsag legyen.Nem szokott ilyesmi elofordulni mert fegyelmezett es jo tanulo.A kedves tanarnak peldaul az szabad hogy neha kesik?Egyebkent nyugdij elott all,gondolom az idegei mar tonkre vannak,nem utott nagyot de az egyik osztalytarsa kapott tole olyat is ami fajt.Ugyhogy nem hagyom annyiba.
2010. nov. 20. 09:51
 13/35 A kérdező kommentje:
Bocs,az elozo oldali ket utolsora irtam.
2010. nov. 20. 09:53
 14/35 A kérdező kommentje:
Kedves utolso!Koszonom a kedves szavakat,nem tudom miert adtam okot neked arra hogy sertegess.Valoszinu hogy neked nincs gyereked(az ilyen embernek nem is szabad hogy legyen)vagy te is regimodi pedagogus vagy.Egyaltalan nem kell otthon ulo szarkevero anyuka legyek ahhoz hogy megvedjem a gyerekemet,mert ha en nem veressel nevelek akkor mas se emelje ra se a kezet se egyeb targyat.Te vagy egyike azoknak az idejaro szemelyeknek aki csak azert ir hogy mast felhuzzon.Eleg lett volna egy igen vagy nem valasz.A gyermeknek csupa jo jegyei vannak ,ezek szerint nem gyakran rendetlenkedik,ugyhogy tartsd meg a kioktatast a jol nevelt csaladodnak.
2010. nov. 20. 10:00
 15/35 A kérdező kommentje:
Gondolom Tot Ottohoz volt szerencsem a stilusrool itelve.
2010. nov. 20. 10:01
 16/35 anonim ***** válasza:
68%

"A gyermeknek csupa jo jegyei vannak ,ezek szerint nem gyakran rendetlenkedik"

A jegyek nem függnek össze a magatartással. Egy piszok rossz kölök is lehet kitűnő tanuló, míg egy tündéri kisgyerek pedig tanulmányaiban nagyon halovány, akit úgy kell továbbrugdosni.

2010. nov. 20. 10:46
 17/35 anonim ***** válasza:
48%

NEM!

Most őszintén,hol tart a világ,hogy egy szinte idegen ember kezet emel a gyermekre?Ez nem így működik!

Nem,persze,hogy nem lesz semmi baja egy pofontól,vagy fejre pacsitól,de itt most nem erről van szó!Régen rossz,ha egy tanár erőszakkal fegyelmez! (már ha annak szánta)

Kell,hogy legyen egyéb eszköze arra,ha "rosszalkodik" egy tanuló.

2010. nov. 20. 16:48
 18/35 A kérdező kommentje:
Ha egy vasott rossz kolyok lett volna ,fel sem teszem ezt a kerdest,foleg azert mert sok rossz ember van aki nem is ismeri a helyzetet de maris serteget(ezert jar ide)de tudom hogy egy olyan tanarrol van szo aki mint pedagogus sajnos -es amilyen idos-eleg gyenge.Tenyleg igaz az hogy nyugdij elott all es megettek az idegeit a gyerekek de az nem azt jelenti hogy igy fegyelmez,foleg egy ilyen esetben hiszen az en idomben is amikor becsengettek es addig amig a tanar bejott orara azert nem siri csendben vartuk.Nem fogom bepanaszolni mert nem akarok rosszat-elsosrban a gyerekemnek,mert biztos meglatszana a jegyein azontul...
2010. nov. 20. 22:52
 19/35 anonim ***** válasza:
57%
Annak idején mi is kaptunk olyat, hogy a pad (nem a fal) adta a másikat. De meg is lehet nézni a különbséget az akkori és a mostani nebulók között. Mi tiszteltük a tanárokat, nem voltak tanárverések és mi sem haltunk bele egy kicsit durvább fegyelmezésbe. Otthon pedig a legtöbbünk nem dicsekedett el a szüleinek, ha kapott a tanártól egy taslit, mert szinte kivétel nélkül jogos volt. Megértem a kérdező felháborodását, de az osztálytársak mellett a tanárt is meg kellene kérdezni, hogy mi is történt valójában. Még az is lehet, hogy neki volt igaza.
2010. nov. 22. 14:50
 20/35 anonim ***** válasza:
49%
Szia! Ez egy nagyon komplikált kérdés. Én tanár vagyok. Voltak már olyan tanítványaim, akik hatalmas IQ-val rendelkeztek és gyógyszeres kezelés alatt áltak hiperaktivitás miatt. Ez egy átlagos általános iskola volt. Ha valami egy kicsit is más volt egy tanórán (ezek a gyerekek ragaszkodnak a mindennapi rutinhoz), akkor vagy bokán rúgta a tanítót vagy pl. engem mellbe dobott egy labdával. Hát ilyenkor kedvem lett volna azt a bizonyos taslit röpíteni. A felsőbb évfolyamokon előfordult, hogy a fiúk összeverekedtek és annyira nem érdekelte őket, hogy én is ott vagyok, hogy a pofon lendületéből én is kaptam. Ilyenkor elborul az agyam, és arra gondolok, hogy egy jól irányzott füles elkelne néha... A mostani munkahelyemen úgy megyek be egy bizonyos osztályba, hogy a kollégámmal megbeszéljük óra előtt, hogy ha gáz van, akkor átszaladunk egymáshoz. Ezt úgy értem, hogy ha kell, birokra megyek a kölkök ellen. Itt aztán nincs helye a jogoknak. Az nyer, aki az első pofont adja.
2010. nov. 22. 14:51
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!