A párom bezár minket. Van valaki, aki igy él? Mit tesztek ellene?

Szerintem egyszerűen bizonyítsd neki az ellenkezőjét, ha meggyógyul a pici vidd el még egyszer oda, mutasd meg neki, nem ott lett beteg. Vidd el baba-mama tornára, mutasd meg nem lesz semmi baja se neked se a picinek. Ha nem beszélget veled egy ideig, hát majd megbékül, egy kis csendszünet nem éri meg, hogy aztán jobb legyen? Anyudékkal pedig beszéld meg ezt a problémát és kérd meg őket, hogy ne menjenek olyan gyakran, így mehetsz te hozzájuk.
Tapasztalatból mondom. Nálunk is hasonló volt a helyzet, addig míg megmakacsoltam magam és azt mondtam, hogy megmutatom, hogy nem ő az Úr mindenekfelett. Eltartott egy ideig míg elfogadta, hogy ez az új helyzet és nem mindenben engedelmeskedem neki, míg megtanulta, hogy nem minden veszélyes a picinek, amit ő annak gondol, de megszokta és azóta egészen más minden.
Türelem és kitartás, próbáld meg!
Sok sikert!

18:10-es vagyok.
Igazat adok az utolsónak, sőt, én túlmennék ezen: elvinném őt is magunkkal a játszótérre, baba-mama tornára, hogy lássa, mi a helyzet.
A nem beszélek veled ügyre meg csak annyit tudok mondani, hogy próbáld meg vele megértetni/elfogadtatni, hogy este sose feküdjetek le haraggal. Több megoldás is van erre, de ezek rajtad múlnak:1. Járj a kedvében, pl. főzz gyertyafényes vacsorát; 2. Kezdeményezz szexet este; 3. Ha ő hallgat és nem beszél, beszélgess te többet a kelleténél, csacsogj mindenfélét neki, de semmiképpen se hallgass és várd meg, hogy ő megszólaljon. Ha túl sokat beszélsz, előbb-utóbb kicsúsznak a szádon olyan kérdések, amikre, ha sokat nem is, 1-2 szavas válaszokat muszáj adjon, és pikk-pakk el is múlik ez a nem-szólok-hozzád durci. Legyél okos. Ne hagyd, míg ő megbékül, mert azt már láthatod, hogy az hetekbe is beletelik.

megint utolsó. Csak még két dolog jutott eszembe: írtad, hogy tudtad, hogy ilyen, mindíg ilyen volt. Te mégis, ezen hibája ellenére őt választottad hosszútávú partnernek, tehát szereted annyira, hogy elnézd neki ezt a hibát. Ha így van, akkor gondolkozz el rajta most is, hogy az iránta érzett szereteted mennyit bír el. Rosszul azért nem mehet sorsotok, ha 9 éve már bírjátok együtt:)
Másik dolog: ha tényleg ennyire jó ember - a hibája ellenére - akkor ne hagyd el, mert élnek nála sokkal rosszabb apák/férjek is. A bátortalan gyermekedre pedig igenis hívd fel a figyelmét és győzd meg arról, hogy szüksége van a társaságra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!