Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A párom bezár minket. Van...

A párom bezár minket. Van valaki, aki igy él? Mit tesztek ellene?

Figyelt kérdés
Elhagyni nem akarom.de már ebben sem vagyok biztos:( 2 éves a gyerekünk,9 éve együtt élünk. Tudtam, hogy ilyen, csak a munka volt nekem meg a ház. Kevés barátnőm volt,azok is elmaradtak lassan. Mikor szük1,5 éves volt a kicsi, barátnőmmel akartam menni baba-anya tornára, mert még nem járt egyedül, meg félénk volt. Lényegében megtiltotta. Ne legyek unatkozó anyuka, akinek nincs jobb dolga,ne csatlakozzak a sznob anyukhoz....(:((, harcoltam, győzködtem egy hétig. Aztán nem ellenkeztem,annyira nem akarta. Egyedül nem kocsikázhatok vele, csak a városban, anyumékhoz nem vihetem egyedül. Volt hogy megtettem, nem beszélt velem egy darabig. Most köhög a pici, megfázott, uszodában voltunk, hideg volt a viz (oda érdekesmód vihetem), de szerinte a játszón kapta el a takonykórt. Három napja kérdezte, hova megyek vele, mondtam hova, minek viszem arra a tèrre? Mondtam, mert azon van pár kisgyerek, a másik üres, ha nincs ott senki, nem lát gyereket. Most szerinte ezért beteg, és megkért, hogy oda ne vigyem. Kezdem nem birni ezt....baj lesz, tartok tőle, hogy elmegyek a gyerekkel együtt:( nem a saját szabadságomért, hanem félek, hogy ez a bezártság károsan hat az amugy is félénk, bátortalan gyermekemre. Van,aki tudta ezt a helyzetet orvosolni? Tudom, beszélni kell, de nem érdekli, mit mondok...:( mit tegyek? El vagyk keseredve....
2010. nov. 12. 14:16
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Mikor egyetemre jártam, akkor ismerkedtünk meg, végigküzdötte velem a sulit. Akkor nagyon féltékeny volt a rengeteg mukira, mert elég férfias szakmám ,diplomám van. Aztán mivel nem kapott el, szépen lecsillapodott a beteges féltés. Tehát csak a képzeletèben adtam okot a féltékenységre.
2010. nov. 12. 14:43
 12/26 anonim ***** válasza:

Ha beszéltek erről, és elmondod neki, hogy neked ez rossz, (hogy nem bízik meg benned) akkor mit mond erre?

Nálunk fordítva van amúgy, és el sem tudom képzelni máshogy. Van gyerekünk, de sok éve együtt vagyunk. Néha vannak külön programaink is, főleg nekem. Sokat voltam céges bulikban, ahova hajnali 4-kor értem jött, mert én ittam egy-két pohárkával, és nem mertem vezetni. Egyszer sem tette szóvá soha, hogy kivel, hova és mikor megyek. Igaz, mindig felajánlottam, h jöjjön velem nyugodtan, de nem jött, mert nem nagyon ismerte a kollégáimat.

2010. nov. 12. 14:43
 13/26 A kérdező kommentje:
Én direkt odaviszem a gyereket, ahol tömeg van, hogy összeszedjen mindent, csak azért, mert mondta, hogy ne vigyem. Ennyi volt a következtetése. :(
2010. nov. 12. 14:46
 14/26 anonim ***** válasza:
Akkor igazából "csak" az a baj, hogy a gyereket ne erre a játszótérre vidd a tömegbe, hanem inkább máshova? Meg hogy nem mehetsz el a saját szüleidhez? Erre milyen indoka van amúgy?
2010. nov. 12. 14:48
 15/26 A kérdező kommentje:
Azt mondja, hogy minek kocsikázok anyuékhoz, mikor heti kétszer jönnek hozzánk? (ez igy is van) szivesen fogadja őket, szereti őket. Ezért. Az számára érthetetlen ok, hogy néha én is mennék oda. De ugye minek, ha ők folyton jönnek? :( másik tér ellen nincs kifogása, csak ez az egy ellen. A lényeg, a baciktól való tartózkodás. Tény, hogy életében először köhög-taknyos a gyerek, sosem volt beteg eddig.
2010. nov. 12. 14:53
 16/26 anonim ***** válasza:

"Azzal szerintem tisztában van, hogy ha bántana, megütne, azonnal eltünnék a gyerekkel együtt. Sosem bántott"

Ez a terrorizálás tipikusan a családon belüli erőszak ékes példája. Nem kell, hogy fizikailag bántson!!! Kérj segítséget!!!

Elmarta mellőled a barátnőid, nem mehetsz sehova, még anyukádékhoz sem, nem mehettek játszótérre. Hamarosan jön, hogy ő tart el benneteket, ezért bármit megtehet...

Nehogy elhidd, hogy jobb lesz, az ilyen emberekkel, mint a férjed, nem lehet ezekről értelmesen beszélni!

[link]

Kérlek, olvasd el az erőszak fajtáit!

És kérj segítséget!

2010. nov. 12. 14:54
 17/26 anonim ***** válasza:
Te, akkor lehet, h mégse olyan vészes a szitu, mint ahogy az indítód sikeredett :) Akkor ne ellenkezz vele, vidd a másik játszótérre. És ha mondjuk egy barátnődhöz mennétek autóval (aki nem jár hozzátok)? Lehet, h abba meg nem is kötne bele.
2010. nov. 12. 14:55
 18/26 anonim ***** válasza:
61%

Fura. Nem is tudom elképzelni, hogy tud így élni valaki. Hogy egy felnőtt embernek ilyen korlátokat szabjanak, és ő hagyja...

A gyereknek se jó. Azt fogja látni, hogy mindenben apu dönt, anyu nem tud, vagy nem hozhat döntést még a legapróbb kérdésekben sem. Mit fog rólad gondolni később? Ezzel a mintával majd olyan lesz mint az apja, uralkodik valaki felett, vagy mint az anyja, hagyja, hogy rajta uralkodjanak? Jó ez szerinted? Legalább érte állj, ki ha magadért nem.

Egy felnőtt nőnek nehogy már megtilthassanak bármit, pl hogy nem mehetsz tornára... Eszem megáll, már ne haragudj :( .

2010. nov. 12. 15:05
 19/26 A kérdező kommentje:
Na ez a fura. Van akinek ez teljes terror, van aki szerint ne ellenkezzek. Ezért nehéz ez! Én kitartó vagyok, csak nem tudom,meddig. Egy barátnőm van a városban, oda szoktam menni kocsival a gyerekkel, csak mostanában kezd elmaradni, sok a dolga, ettől is félek, mert akkor már hozzá sem mehetek, mert a barátnőm távolodik:( tehát nem minden az ő hibája,amiért egyedül kezdek lenni. A térrel kapcsolatban, tényleg csakazért is vinném oda, mert ha már ezt is megtilthatja, akkor tényleg bajban leszek vele és önmagammal is. Tehát ez jelképes dolog számomra, nem akarok engedni....mert butaságnak tartom az indokot. És nem akarok majomgyereket, aki otthon ül velem bezárva, emberektôl elszigetelve...
2010. nov. 12. 15:06
 20/26 A kérdező kommentje:
Egyetértek az utolsó kommenttel:(
2010. nov. 12. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!