A párom bezár minket. Van valaki, aki igy él? Mit tesztek ellene?

Ha beszéltek erről, és elmondod neki, hogy neked ez rossz, (hogy nem bízik meg benned) akkor mit mond erre?
Nálunk fordítva van amúgy, és el sem tudom képzelni máshogy. Van gyerekünk, de sok éve együtt vagyunk. Néha vannak külön programaink is, főleg nekem. Sokat voltam céges bulikban, ahova hajnali 4-kor értem jött, mert én ittam egy-két pohárkával, és nem mertem vezetni. Egyszer sem tette szóvá soha, hogy kivel, hova és mikor megyek. Igaz, mindig felajánlottam, h jöjjön velem nyugodtan, de nem jött, mert nem nagyon ismerte a kollégáimat.

"Azzal szerintem tisztában van, hogy ha bántana, megütne, azonnal eltünnék a gyerekkel együtt. Sosem bántott"
Ez a terrorizálás tipikusan a családon belüli erőszak ékes példája. Nem kell, hogy fizikailag bántson!!! Kérj segítséget!!!
Elmarta mellőled a barátnőid, nem mehetsz sehova, még anyukádékhoz sem, nem mehettek játszótérre. Hamarosan jön, hogy ő tart el benneteket, ezért bármit megtehet...
Nehogy elhidd, hogy jobb lesz, az ilyen emberekkel, mint a férjed, nem lehet ezekről értelmesen beszélni!
Kérlek, olvasd el az erőszak fajtáit!
És kérj segítséget!

Fura. Nem is tudom elképzelni, hogy tud így élni valaki. Hogy egy felnőtt embernek ilyen korlátokat szabjanak, és ő hagyja...
A gyereknek se jó. Azt fogja látni, hogy mindenben apu dönt, anyu nem tud, vagy nem hozhat döntést még a legapróbb kérdésekben sem. Mit fog rólad gondolni később? Ezzel a mintával majd olyan lesz mint az apja, uralkodik valaki felett, vagy mint az anyja, hagyja, hogy rajta uralkodjanak? Jó ez szerinted? Legalább érte állj, ki ha magadért nem.
Egy felnőtt nőnek nehogy már megtilthassanak bármit, pl hogy nem mehetsz tornára... Eszem megáll, már ne haragudj :( .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!