Nem féltek a bölcsőhaláltól? Mit tesztek ellene?
Szia én féltem vettem légzésfigyelőt..már 11 hós a lányom már nem használom mert velünk alszik..
Remélem már nem lesz gond...alvás előtt szellőztetek tiszta ágynemű jó levegő de viszont csak a textil pelusával alszik el azt nem tudom elvenni tőle eddig még nem volt gond...ja és van mellette egy kis plüss bárány azt sem tudja nélkülőzni meg mostmár a puha babáját sem.De mig minike volt semmi nem volt a kiságyába.És ne legyen tul meleg a szobába 21 fokot mondanak de viszont ne is fázzon a baba mig kicsi volt hálózsákban aludt már nem szereti igy marad a kispaplan...ja és kispárna se legyen...Mennyi idős a babád?
Én nem féltem:)
Szerintem az ember a negatív gondolatokat magához vonzza, így nem is gondoltam rá, hogy bármi baja lehetne. Aztán 4 hónapos korában kaptunk egy légzésfigyelőt, azt használtuk. De addig se foglalkoztam azzal, hogy bármi baj történhetne. Ha aggódsz, akkor a légzésfigyelő jó megoldás:)
Szia! Az én fiam ugyan már 13 hós,de igen én is féltem tőle!
Amit tettem elsősorban légzésfigyelő! de nem csak a készülék beszerzése és használata,mert az önmagában semmit sem ér!
újra élesztő tanfolyam,hogy tudd mit kell tenni ha baj van és ne csak toporogj egy helyben mint a sz@ró galamb!
Másodszor én inkább háton altattam mint hason,illetve nem raktam rá több réteg takarót a túlmelegedést elkerülve!
Harmadszor szellőztetés szigorúan cigaretta füst természetesen ki zárva,mondjuk nem dohányzunk,de az is előidézi állítólag!
Legutolsósorban pedíg nem gondoltam rá csak a pozitív hozzáállás ami fontos.Azt mondják az ember előbb-utóbb bevonzza azt ami nagyon foglalkoztatja!
Hú szóval mindent megtettem a z elkerülése érdekében!
Én azt olvastam,hogy a statisztika alapján 4 hónapos korig és javarészt a kisfiúknál nagyobb a rizikó faktor.
Nem én találtam ki ezt mondják az "okosok"
Utánna gyakorlatilag már nem kell tartani tőle:)
én rettegtem tőle (ahol lakunk halt meg így annyi idős baba mint a mienk=() volt hogy egész éjjel csak ültem az ágy mellett és néztem hogyan szuszog a drágám=)
nálunk sincsen semmi az ágyban és hálózsákban alszik, a háló ajtó nyitva van és a nappali ablaka is résnyire így friss levegő van este is (állítólag az elhasznált levegőt szívják vissza azok a babák)
mivel anyatejes volt így éjjel 3-4 óránként kelt enni ami azért megnyugtató volt a számomra!!!
most 7 hónapos=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!