Hogyan zajlik Nálatok egy fürdés? Milyen tisztálkodási szereket használtok babáitoknál? A fürdetőt csak a vízbe vagy a kis bőrükre is tesztek valamit? Milyen fürdőjátékokat kedvel 9-10 hós babátok?
Csak gyógyszrtári cuccokat használok még most is 25 hónaposomnak.A többi tele van méreggel:(
Rongy,pohár, kacsa..elég volt.
Oriflames fürdetőt használok csak.A többi száritja a bőrét.
Habfürdőt teszek a vizébe a testét meg szivacsra nyomott tusfürdővel mosom át.
Játékok még nem érdekelték ebben a korban,csak a pancsizás,viz kilocsolás stb.
Csak gyógyszertárit használunk (10 hónapos az én kicsikém is), amit rá merek kenni a bőrőre is, a Johnson's kifejezetten szárította, így azt egyszer próbáltam csak ki.
Kacsája van és bálnája,ezekkel szépen eljátszogat, de a káddugó kihúzása a legnagyobb játéka mostanság. :)
Úgyis kiderül, mennyire érzékeny a babád bőre. Én a gyógyszertárit nem használtam, eleinte Johnson fürdetőnk volt. Most a nagyobb 4 éves, a kicsi 21 hónapos, már 3-4 hónapja sima, felnőtteknek való habfürdőt használok a vízbe, a habbal szeretnek játszani, és azzal is mosom meg őket.
A játékok változóak, öntögetni szeretnek.
Mi mostanában a Gabi-t használjuk.Nincs vele bajom,csak kíváncsi voltam másnak mi vált be.:)
Köszönöm a válaszokat
Nekünk is a Gabi vált be, a krémes tusfürdőt szeretem legjobban, mert abban nincs szappan. A vízbe szoktam tenni.
8 hónapos a kisfiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!