A párom bezár minket. Van valaki, aki igy él? Mit tesztek ellene?

És amúgy milyen Veletek? Durván bánik esetleg veletek? Ja ,és nem írtad, a baba előtt is ilyen volt már?
Ha nem akar változtatni, én tutira lelépnék mellőle gyerekkel együtt. Én gyerekként éltem feszültsgében és rossz családi légkörben, köszönöm, többet nem kérek belőle.

14:28-as egyetértek! Ugyanez volt velem/velünk is, a nevelőapám évekig terrorban tartott minket, ami persze csak jó pár év együtt élés után mutatkozott. De szerintem ami a kérdezőnél van, az előjele lehet egy későbbi agresszív fellépésnek a párja részéről.
Kedves kérdező! Ha fontos a kicsid jövője és feltételezem, hogy nagyon is, akkor lépj valamit, ne várj tovább..

Ez nem jó, ha hazudsz, képzeld, ha lebuksz véletlenül.. vagy meglát valahol. Lehet, hogy akkor kitörne belőle az "állat", ne haragudj, h igy fogalmaztam meg. Ráadásul hazugságban élni egy párkapcsolatban? Mi értelme, ha nem vagytok őszinték? Itt a férjedet kell "megnézni", hogy miért ilyen. Esetleg nem adtál rá okot a korábbiakban?
Még mindig nem írtad, hogy mióta ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!