Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A párom bezár minket. Van...

A párom bezár minket. Van valaki, aki igy él? Mit tesztek ellene?

Figyelt kérdés
Elhagyni nem akarom.de már ebben sem vagyok biztos:( 2 éves a gyerekünk,9 éve együtt élünk. Tudtam, hogy ilyen, csak a munka volt nekem meg a ház. Kevés barátnőm volt,azok is elmaradtak lassan. Mikor szük1,5 éves volt a kicsi, barátnőmmel akartam menni baba-anya tornára, mert még nem járt egyedül, meg félénk volt. Lényegében megtiltotta. Ne legyek unatkozó anyuka, akinek nincs jobb dolga,ne csatlakozzak a sznob anyukhoz....(:((, harcoltam, győzködtem egy hétig. Aztán nem ellenkeztem,annyira nem akarta. Egyedül nem kocsikázhatok vele, csak a városban, anyumékhoz nem vihetem egyedül. Volt hogy megtettem, nem beszélt velem egy darabig. Most köhög a pici, megfázott, uszodában voltunk, hideg volt a viz (oda érdekesmód vihetem), de szerinte a játszón kapta el a takonykórt. Három napja kérdezte, hova megyek vele, mondtam hova, minek viszem arra a tèrre? Mondtam, mert azon van pár kisgyerek, a másik üres, ha nincs ott senki, nem lát gyereket. Most szerinte ezért beteg, és megkért, hogy oda ne vigyem. Kezdem nem birni ezt....baj lesz, tartok tőle, hogy elmegyek a gyerekkel együtt:( nem a saját szabadságomért, hanem félek, hogy ez a bezártság károsan hat az amugy is félénk, bátortalan gyermekemre. Van,aki tudta ezt a helyzetet orvosolni? Tudom, beszélni kell, de nem érdekli, mit mondok...:( mit tegyek? El vagyk keseredve....
2010. nov. 12. 14:16
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
86%
Ez nagyon durva. Még leírva is, nemhogy átélve. Kicsi születése előtt is ilyen volt? Ez egyébként lehet betegség is (férjed részéről). Lehet, nem ártana, ha egy pszichológussal el tudnátok beszélgetni erről (együtt, mind a ketten).
2010. nov. 12. 14:21
 2/26 anonim ***** válasza:
88%
Kérlek, ne haragudj, hogy ezt írom, de a párod nem biztos, hogy normális..Te vagy otthon a pici gyerekkel, Te tudod a legjobban, hogy mire van szüksége. A legdurvább, hogy a saját szüleidhez nem mehetsz vele..talán féltékeny a párod, vagy nem is tudom, de betegesnek tűnik. Én a helyedben félnék tőle. Nem is kicsit..
2010. nov. 12. 14:23
 3/26 A kérdező kommentje:
Sajnos olaj lenne a tűzre,ha betegnek titulálnàm, ez a tipusu ember orvoshoz nem megy:( beismerni,hogy beteges.
2010. nov. 12. 14:24
 4/26 anonim ***** válasza:

És amúgy milyen Veletek? Durván bánik esetleg veletek? Ja ,és nem írtad, a baba előtt is ilyen volt már?

Ha nem akar változtatni, én tutira lelépnék mellőle gyerekkel együtt. Én gyerekként éltem feszültsgében és rossz családi légkörben, köszönöm, többet nem kérek belőle.

2010. nov. 12. 14:28
 5/26 anonim ***** válasza:
Figyi, én választás elé állítanám. Mert ez így nem normális. Vagy megváltozik vagy költözöl a kicsivel. Én így nem tudnék/tudtam volna élni az biztos.
2010. nov. 12. 14:29
 6/26 anonim ***** válasza:

14:28-as egyetértek! Ugyanez volt velem/velünk is, a nevelőapám évekig terrorban tartott minket, ami persze csak jó pár év együtt élés után mutatkozott. De szerintem ami a kérdezőnél van, az előjele lehet egy későbbi agresszív fellépésnek a párja részéről.

Kedves kérdező! Ha fontos a kicsid jövője és feltételezem, hogy nagyon is, akkor lépj valamit, ne várj tovább..

2010. nov. 12. 14:32
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
szegény Ti:(( megváltozni úgy sem fog! Biztos vagyok benne,hogy valamilyen komoly pszichiátriai betegsége van, nem a levegőbe beszélek, sajnos édesapám is mániás depressziós és skizofrén és pont ezt csinálta anyámmal 30 évvel ezelőtt:( ez gyógyíthatatlan betegség, nem jellembeli hiba!
2010. nov. 12. 14:34
 8/26 A kérdező kommentje:
Azzal szerintem tisztában van, hogy ha bántana, megütne, azonnal eltünnék a gyerekkel együtt. Sosem bántott. Nem iszik soha, nem dohányzik,füvezik vagy egyéb, nem kullog sehol a haverjaival, nem bulizik, dolgozik, bőven elég lenne öt családnak is a keresete, szabadideje van bőven, velünk tölti, a gyerekkel sokat foglalkozik és végtelen a türelme hozzá. Sosem kiabált vele még. Lényegében mi sem kiabálunk. Talán jobb lenne, ha orditozna, nem is tudom. Eddig mindig megmondtam, hol vagyok, mert nem volt okom mást mondani. És ha mostantól hazudok?
2010. nov. 12. 14:35
 9/26 anonim ***** válasza:
82%

Ez nem jó, ha hazudsz, képzeld, ha lebuksz véletlenül.. vagy meglát valahol. Lehet, hogy akkor kitörne belőle az "állat", ne haragudj, h igy fogalmaztam meg. Ráadásul hazugságban élni egy párkapcsolatban? Mi értelme, ha nem vagytok őszinték? Itt a férjedet kell "megnézni", hogy miért ilyen. Esetleg nem adtál rá okot a korábbiakban?

Még mindig nem írtad, hogy mióta ilyen?

2010. nov. 12. 14:37
 10/26 A kérdező kommentje:
Igen, korábban is ilyen volt a kicsi elött, de akkor még féltékeny is.évek kellettek neki, hogy rájöjjön, nem mászkálok másokkal, nem csalom meg.sosem tudott hazugságon kapni, mert sosem ködöltem,igy jobb lett. Vagyis ez már egy valamivel enyhébb fokozata:( nem hivogat napközben, én talán többet őt, mostmár figyelek, hogy csak ha muszáj, akkor hivjam, nehogy forditva süljön el a dolog: én kezdem ellenőrizgetni, mire ő végre leszokott erről...
2010. nov. 12. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!