Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyire adsz magadra kisgyere...

Mennyire adsz magadra kisgyerek mellett? Havonta mennyit költesz?

Figyelt kérdés

Egy másik kérdés ihletett meg, amiben azt írta valaki, hogy azért ment vissza dolgozni, hogy legyen miből költenie. Új ruha, ez az...stb.

Te mennyire vagy "magas fenntartási költségű"?

Mire mennyit adsz ki havonta?

Kozmetikus, körmös, fodrász, ruha...?

tegnapelőtt 20:02
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
53%

Körmös és pedikűrös végzettségem is van de eljárok mindkettőhöz mert 1. időt spórolok 2. kicsit kikapcsolódok

2 hetente körmös 5500.-

2 hetente pilla 6500.-

4 hetente pedikűr+gél lakk 10000.-

Ruhát, cipőt ha megtetszik valami vagy esetleg cipőt ha elkopott, pótolni kell.

Nyáron hetente egyszer elmegyek a fodrászhoz hogy befonja a derékig erő hajam. Családi gazdaságunk is van a cég mellett és ha sokat járok ki a földekre ez baromi kényelmes.

tegnap 08:30
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Kb. évente kétszer megyek fodrászhoz, 3-4 havonta kozmetikushoz, havi egyszer talpreflexológiára, illetve papucs idényben havi egyszer pedikűröshöz mert brutál szárad a lábam pár éve.

Ruhákat nem igen veszek, viszont elvem, hogyha valami megtetszik, akkor megveszem, mert utána amikor kéne, már tuti nem találok. :D Szerencsére ritkán érzek valamit igazán magaménak.

Ja és negyedévente megyek csontkovácshoz. Nekem nagyjából ennyi, amennyi karbantartást igénylek, hogy jól érezzem magam a bőrömben. Most éppen nincs időm olvasgatni, havi max egy könyv fogy, azt is igyekszem lehetőleg könyvtárból beszerezni, mert már nincs hol tárolnom. Én az élet más területein sem vagyok túl nagy igényű szerintem, mégsem érzem magam igénytelennek. :)

Most olyanokat hadd ne számoljak össze, hogy 2 havonta egy arckrém, szempilla spirál, szemceruza, testápoló, dezodor, meg a tököm sem tudja. Ezek azért nem nagy tételek és nem külön igény szerintem, ami számottevően több, mint a család más tagjainak igényei.

tegnap 09:15
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Körmöshöz, kozmetikushoz nem járok, fodrászhoz 3 havonta (melír), az 18 ezer Ft.

Heti egyszer járok tornázni, az 2000 Ft/alkalom.

Ruhát, kozmetikai szereket nem veszek minden hónapban, és igyekszem az akciókat is figyelni, erre mondjuk leosztva kb 10 ezer Ft/hó reális. Másra nem nagyon szoktam költeni, ha a magánorvosokat (nőgyógyász, bőrgyógyász) nem számítjuk ide.

tegnap 10:22
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Csak a bőrápolási rutinomra, minimális sminkre és hajfestékre költök a normál dolgokon felül (pl. tusfürdő, fogkrém stb.). Ez olyan 5-10 ezer forint lehet átlagosan. A hajamat magamnak festem, vágom. A körmöm rövid és festetlen. Ruhát ritkán veszek, nem érdekel már az ilyesmi. Ékszert nem hordok.
tegnap 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!