Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A pálinkás kenyér tényleg...

A pálinkás kenyér tényleg lenyugtatja a kisgyereket amikor hisztizik?

Figyelt kérdés
Nincs gyerekem, de hallgattam a válasz online podcastját amiben arról van szó, hogy kütyüket, tableteket nyomnak a hisztiző gyerek kezébe, hogy lenyugodjon. Megemlítették, hogy régen ezt pálinkás kenyérrel oldották meg. Tényleg hatásos?

jan. 24. 07:54
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
96%
Szerinted? Berúg, elalszik. Ha sűrűn csinálják, belehalhat, vagy tök fogyni lesz, de hisztizni nem fog.
jan. 24. 08:03
 2/25 A kérdező kommentje:

Gondolom nem fél liter pálinkáról van szó, hogy berúgjon, hanem egy darabka kenyérről.

Amúgy az jobb, ha tabletet nyomsz a kezébe? Épp úgy bezombul töle.

jan. 24. 08:13
 3/25 anonim ***** válasza:
95%

Ezzel az erővel lődd fejbe, attól is nyugton marad. 🤦

Szerencsére már a nagyszüleim is tudták, hogy ez baromság és nem jutott eszükbe sem. Pedig idén 90 felett lenne mindkettő, ha még él.

jan. 24. 08:17
 4/25 anonim ***** válasza:
97%

Es mi lenne, ha egyiket se csinalnank?

Egyebkent meg en is megerzek egy korty palinkat konkretan, annyira nem birom a piat. Akkor egy kisgyereket nem uthet meg, ha kenyeret beleaztatjak?

Hat de.

jan. 24. 08:20
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Egyik sem jó megoldás, sem a kütyüzés, sem a pálinkás kenyér. A hiszti természetes része a fejlődésnek, megvan a maga szerepe. Inkább tanulja meg kezelni a szülő normális módon.
jan. 24. 08:25
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Még régebben meg a lobotómiát is használtak emberek lenyugtatására, felnőttek esetében is. Nem is értem, hogy ez ma miért nem elfogadott...
jan. 24. 08:42
 7/25 A kérdező kommentje:
Lehet túlozni a lobotómiával meg a fejbelövéssel, de ez ezek szerint jó módszer volt.
jan. 24. 09:03
 8/25 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam. Nem jó módszer volt, hanem elérte a célját. Természetesen szerintem se szabadna pálinkás kenyérrel etetni a gyereket.
jan. 24. 09:06
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
A lobotómiáról is gondolták azt, hogy jó módszer, mert elérte a célját...
jan. 24. 09:11
 10/25 A kérdező kommentje:
Meg a fejbelövés is, de itt most nem ezekről van szó.
jan. 24. 09:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!