Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisfiam lassan három éves....

Kisfiam lassan három éves. Nagyon gazdag a fantáziája rengeteget szerepjátékozik, szinte egész nap valamilyen szerepben van. Az esetek 90%-ában azt játsza, hogy lány. Lány kutya, lány tűzoltó, vagy csak éppen egy kislány stb.. ?

Figyelt kérdés

Adhat ez okot aggodalomra? Vagy ez még nem jelent semmit? Van, hogy kérdezi tőlem anya most ki legyek? Ha azt mondom legyél te magad a válasza az, hogy nem mert ő egy kisfiú és most lány akar lenni. 😅

Egyébként oda van a munkagépekért, traktorokért, szeret autózni is.

Szívesen olvasnék hasonló tapasztalatokat. Jelent ez valamit vagy csak játék?

ma 10:08
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Szerelni szeret csak elírtam. :)
ma 11:03
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el az legyen a legnagyobb baj, ha pl lány akarna lenni idővel.

A lényeg, hogy egészséges. Beteg gyereket 0-24-ben gondozni, nah az ...

Szóval ne parázz.

Jómagam pl mindig is szerettem szerepekbe bújni gyerekként, fegyverrel játszottam, barkácsoltam stb.

Heteró maradtam, nőies, ám ettől függetlenül olyan szerszám, barkács készletem van, hogy szakik megirigylik és szeretek is alkotni.

Ma megyek bambuszt fűrészelni néhány teszt projekthez.

ma 11:22
 13/14 anonim ***** válasza:
91%
Ebben az életkorban a nemi identitást még nem gondolják megváltoztathatatlannak. Én is megkérdeztem anyukámat, hogy ha megnövök, akkor néni leszek, vagy bácsi. Fel lettem világosítva, hogy a kisfiúkból bácsi lesz, a kislányokból pedig néni. Ez némileg szíven ütött, mármint hogy nem hagynak nekem semmi választási lehetőséget. Egyiket se tartottam jó ötletnek, mert ha bácsi leszek, akkor elvisznek katonának, ha meg néni, akkor szülhetek gyereket, és az fáj, ezért nehezen tudtam dönteni, aztán kiderült, hogy nekem semmi beleszólásom ebbe az egészbe.
ma 11:29
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

13, ez nagyon cuki (és milyen igaz)!

Egyszer az egy éves kisfiam mellett hintázott egy 2 körüli kislány, és ő is kérdezte az apukáját, hogy mikor ilyen pici volt, akkor még ő is kisfiú volt? Szóval ez általános, valóban nem értik :)

ma 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!