Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Bajt jelezhet,ha nem labdázik...

Bajt jelezhet,ha nem labdázik velünk? Vannak más furcsaságai is,de alapvetően egy nagyon értelmes kislány (sok mindenben úgy látom értelmesebb a koránál),16hónapos,11 hónaposan néha gurigaztunk,de most erre lehetetlen rávenni.

Figyelt kérdés
Szereti dobálni a labdát,de csak egyedül.
nov. 14. 09:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

3 éves a lányom. A mai napig lehetetlen rávenni.

Ne keress ott bajt, ahol nincs

nov. 14. 09:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
3 éves volt a lányom, dobáltam neki a labdát, folyamatosan arcon találtam, mert nem kapta el. Mondom hahó, el kéne kapni. Jaaaaaaaaa. Aztán mégse. Mindjárt 14 éves, 0 labdaérzéke van. Sose érdekelte. :)
nov. 14. 09:59
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell egyből aggódni csak mert valamit nem szeret a gyerek, nem egyformák ők sem. Az is lehet, csak még most nem érdekli, lehet majd később. Egy a lényeg, ne eröltesd, ha nem akarja, értelmetlen volna. Az én lányom meg kirakózni utál és semmi baja. A barátnőmé meg babázni. És akkor mi van?
nov. 14. 10:13
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Autista lányom pici kora óta imád focizni velem. Női foci van! Akkorákat rúg,hogy a több méter magas védőhálón is átmegy.

Már elkezdtük a röplabdát is

Nagyon jól játszik. És nagyon-nagyon szeret focizni. Nem csak rugdal,hanem focizik velem félórákat.

Szóval ha arra akartál utalni,hogy nem labdázik a babád,ez biztosan autizmus jele, azt kell mondanom,hogy nem jelent semmit.

nov. 14. 11:49
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Az én autista lányom kicsiként annyira szeretett labdázni, hogy még csak kúszni tudott, már ment a labda után és gurította vissza.

Egyébként meg nulla labdaérzéke van és lyukas keze.

nov. 14. 14:13
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek :) 4es nagyon ügyes a lányod

Igen, az autizmus...több dolog van ami miatt aggódom miatta, meglátjuk mi lesz,de tudom,hogy nem ettől az egy dologtól az vagy nem az, csak érdekelt,hogy ez mennyire jellemző ebben a korban,hogy nem akar. Amúgy folyton hiv hogy gyere gyere és ott kell ülni vele, de nem annyira von be a játékba,neki csak az a lényeg hogy ott legyek(azért próbálkozom mindig :))

nov. 14. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!