Hogy válasszam el 17 hónapos kislányomat? (Eddig lehetetlennek tűnik)
Ennyi idősen éppen a szepaszorongás második "felvonása", az újraközeledési krízis lehet az, ami miatt éjjel fokozottan keres Téged és Veled együtt a cicit is.
Én azt mondanám, hogy ha tudsz, pár hetet még vár a leszoktatással, addigra ez csillapodik és sokkal könnyebb lehet.
Ha nem szeretnél már várni semmiképp, akkor ha külön alszik, próbáljátok ki, hogy az Apukája kel fel hozzá ha ébred, vagy pedig ha ez nem megoldható, akkor menj át hozzá, ringasd, de egyszerűen ne adj cicit. Nehéz, sírni is fog, de ha mellette vagy, akkor sokkal kevésbé lesz megrázó neki.
Pont ennyi idős lehetett a lányom, mikor elkezdtük azt hogy este lefekvéskor szopi közben elmondtam neki, hogy akkor lesz újra cici ha süt a napocska, este alszik a cci is, mert neki is pihenni kell... nálunk ez "bejött", két- három nyafogósabb éjszaka volt de utána már ha kérte is, mondtam, hogy majd ha süt a napocska és ezzel aludtunk is tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!