Miért bántanak a gyerekeim?
"Miért bántanak a gyerekeim?"
MERT HAGYOD
Neked mi bajod van #4?
Köszi #1 és #5, remélem, hogy idővel elmúlik, csak azt hittem, hogy eddigre már el fog. A dackorszak az biztos, hogy most nagyon tart. Ha valakinek van még ötlete, hogy mit lehet csinálni a nem hagyáson és a szóbeli tiltáson kívül, az ne tartsa magában.
Érzelmekről mesekönyvet nézegetni.
Egyébként nekünk is magától elmúlt. Egy időben még 1 éves kora előtt élő rongyinak használt, csípte a kezem alváshoz, csupa véraláfutás voltam.
Később harapni is harapott egy rövid ideig, fogzáskor jobban.
Azt olvastam, hogy nem jó erős reakciót adni ilyenkor, mert az még tetszhet is nekik és motiválja őket az ismétlésre. Mrg kell előzni, vagy elhúzódni ha megtörtént és minél semlegesebben mondani hogy nem szabad és arrébb menni, hogy azt lássa hogy ez a viselkedés eredménye az hogy anya nem marad itt. Így lassan megtanulja.
Nekünk hamar elmúlt, néha visszatért rövid időre de hamar leszokott ismét.
Még néha csap felénk vagy a tárgyakra mérgében, de ritkul.
Én is vártam, hogy kinője sajnos nem tudtam leszoktatni róla, játéknak veszi, vagy nem tudom már pszichológussal is próbálkozunk.
Volt hogy otthagytam olyankor pár napig bevált majd folytatta.
Így még most találjki valamit, tedd be olyankor olyan helyre ahol nem tud elérni, minden esetben h@tha az segít(nálunk az is pár napig, de lehet nem voltam következetes, mert mikor pár nap után kezdte újra megint több volt a türelmem és próbáltam szép szóval és ilyenkor megint vérszemet kapott. Lassan 6 éves és talán most kezd javulni, de még van visszaesés.
Sosem nagyokat ütött csak olyan piszkálódó ezért is tűrtem és próbáltam szépszóval.
De csak az swgít ha ilyenkor 5 percre elkülönítam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!