Miért csak velem rosszak a gyerekeink? A férjem amikor hazajön meg csak àtlagosan nehéz velük.
Ez nálunk is így van. Ha a férjem rá se néz a gyerekre, telefonozik és másik szobában van, akkor ő ül az asztalnál és néma csendben rajzol.
Ha én nem nézem 5 percig, akkor 8 napon túl gyógyuló sérülést szerez.
Ez elég gyakori és szinte természetes.
Veled van egész nap, hozzád sokkal több összeütközés, kellemetlenség is kapcsolódik, te közvetíted az elvárásokat, te vagy szigorú... Miközben Apu csak a kellemes esti szórakozásra érkezik, nem "nevel" direktbe, sőt, nyilván te is örülsz, lenyugszol, felnézel rá, és ez átmegy a gyerekre.
Valószínűleg, ha folyamatosan a teljes napokat vele töltené (a szokásos rendszerben, semmi kivételes lazítás), akkor vele is előjönne a "rosszalkodás".
De azért olyan oka is lehet, hogy te leterhelt, fáradt, ideges, feszült vagy napközben, és ez a kicsit is idegessé teszi. (Akkor is átsugárzik, ha nagyon igyekszel titkolni!)
Köszönöm!😊
Én is a bizalomra tippeltem, mert amikor megkérdeztem pár hete a nagylányom, akkor azt mondta szerinte ő velem viselkedik jól és apával rosszul. Ezt többször elmondta. Vagyis az ő szemszögéből az a jó, amikor teljesen kiad magából mindent, a férjem lehet feszélyezi.
Amúgy brutál leterhelt is vagyok, de pont ezért, mert nem bírok velük és nincs egyáltalán segítségem, ez meg egy ördögi kör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!