Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tegyek, ha az anyuka...

Mit tegyek, ha az anyuka kevés ételt ad a gyerekeinek?

Figyelt kérdés
Au pair vagyok Angliában (a családnál lakok, mint bébiszitter). 3 gyerekre vigyázok, mindhárom óvodáskorú és napközben én készítem nekik az ételeket és sajnos elég sok nézeteltérés van az anyuka és köztem a gyerekek étkezésével kapcsolatban. A gyerekek reggelire (7óra) csak gabonapelyhet ehetnek, éppen csak pár szemet, ami lássuk be nem valami laktató étel. Ezután 13 órakor ebédet ehetnek csak legközelebb, ami egy szendvics szokott lenni, majd 18 órakor vacsorát kapnak ami főtt étel pl. csirke és rizs stb. Ezeken kívül semmit nem ehetnek egész nap, semmi péksüti tízórainak vagy kis csoki nasinak délután. A péksütik egyenesen tiltva vannak. Sokszor vitázunk a gyerekek anyjával emiatt és én sajnálom ezeket a pici gyerekeket, mert az lenne a normális, ha napi 5x ennének, tízóraival és uzsival kiegészítve a napot. Most ott tartunk, ha nem figyel az anyuka, titokban adok nekik tízórait vagy uzsonnát, mert rossz nézni, hogy milyen éhesek napközben. Szerintetek helyes amit az anyuka csinál?

2020. aug. 30. 10:08
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
79%
Au pari vagy, egy alkalmazott. Úgy neveli a gyerekeit, ahogy ő akarja, te ott egy fizetett alkalmazott vagy, mint a takarítónő vagy a kertész. Ha nem tetszik a környezet, akkor menj máshová dolgozni, de semmi közöd ahhoz, hogy milyen döntéseket hoz a gyerekeivel kapcsolatban. Ha megtudnám, hogy az alkalmazottam nem tartja be a szabályokat, amikre megkérem, ráadásul ez érinti a gyerekeimet, akkor kva nagy bajban lenne, és nem csak arra gondolok, hogy kirúgom, de még fel is jelenteném. Vigyázz magadra, mert bajba kerülsz!
2020. aug. 30. 10:11
 2/30 anonim ***** válasza:
78%

Egyetértek az előzővel.

Miért pont a te véleményed a garancia?

Melllesleg, én ol életemben nem ettem napi ötször.

2020. aug. 30. 10:15
 3/30 anonim ***** válasza:
79%
Teljesen mindegy, hogy hányszor esznek, és mit és te mit gondolsz erről, hogy helyes-e vagy sem. Odamentél, elmondták, mi a munkaköri kötelességed, azt kell csinálnod. Az első veszekedésnél figyelmeztettelek volna, a másodiknál csomagolsz.
2020. aug. 30. 10:17
 4/30 anonim ***** válasza:
76%
:DDD Nagyon el vagy tévedve. A saját anyámnak nem hagyom, hogy olyan ételt adjon a gyerekeimnek, amit én nem engedtem meg. Egy vadidegen bébiszitter nem tenné zsebre, amit kapna, ha megtudnám, hogy a hátam mögött az egyenes, kifejezett kérésem ellenére sutyiban eteti a gyerekeimet olyanokkal, amikre nyíltan nemet mondtam.
2020. aug. 30. 10:19
 5/30 anonim ***** válasza:
77%

Hiába nem értessz egyet, az Anyuka dolga eldönteni mit kapnak enni a gyerekek és ehezz a baby sitter alkalmazkodik. A gyerekek mondják, hogy éhesek neked is és Anyukának is? Vagy csak gondolod, hogy azok?

Zárójelben jelezném, hogy én felnőttként is ennyit eszek egy nap, nekem ez nem tűnik vészesen kevésnek egy kisgyereknek.

2020. aug. 30. 10:24
 6/30 anonim ***** válasza:
84%
Te ötször etetnéd a gyerekeidet. Jön egy bébiszitter és csak 3x ad nekik mert szerinte az úgy helyes. Mit tennél?
2020. aug. 30. 10:24
 7/30 anonim ***** válasza:
89%
Az anyuka döntése mit ehetnek a gyerekek. Nagyon rosszul fogsz járni ha ez kiderül, hogy enni adsz nekik.
2020. aug. 30. 10:31
 8/30 A kérdező kommentje:
Oké, igazatok van, akkor elfogadom a helyzetet, mert bajba kerülni nem szeretnék, csak ilyen helyzettel 18 évesként nem volt még tapasztalatom. Én teljesen máshogy nőttem fel, nekem nem ez a normális, de ezekszerint mégis. Köszi a válaszokat, így már átgondoltam a helyzetet és tényleg igazatok van. Bocsánat ha ezzel a kérdéssel felháborodást váltottam ki, csak mondom én teljesen más környezetben nőttem fel és nem ez tűnt a normálisnak számomra.
2020. aug. 30. 10:34
 9/30 anonim ***** válasza:
93%
Nem váltottál ki felháborodást, örülünk hogy segíthettünk :)
2020. aug. 30. 10:36
 10/30 anonim ***** válasza:
79%
Emberek azért ne oltsuk már ennyire a kérdezőt, éhesnek látszanak a gyerekek persze hogy aggódik én sem lennék külömb,ha már anyu carik bele.
2020. aug. 30. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!