Ti küldenétek ajándékot a volt párotok nevelt gyerekeinek karácsonyra?
Párommal külön mentünk most ő is én is új párkapcsolatban élünk de a gyermekem ő nála maradt
Össze állt egy 3 gyerekes anyukával + a negyedikkel terhes csak az az egy közös gyerekük, az ötödik az én fiam.
Szóval akármit küldök mindenen osztozkodnak, és hogy meg mondjam én a gyermekemnek mindent megadok,de az a helyzet hogy más idegen gyermekének nem szívesen adok főleg abból amiért én dolgoztam meg, mivel nekem sem ad senki semmit abból a családból, még egy köszönömöt sem érte.
Amikor meg elhozhatom a gyermekemet akkor meg egy szál semmibe szakadt ruhába, a legrosszabbikban küldik el hozzám,számítva arra úgy is új ruhában viszem vissza.
Ruhát nem veszek neki már elvitelre, mert ha nagyobbat veszek akkor nem ő húzza fel hanem a nagyobbik tesó és mire bele nőne már rongyosra van használva.
Ha meg pont a méretét használja 2-3 hónapig és kinövi akkor megy a kis tesónak.
Édességből több kg kell küldenem hogy jusson 1 kis marékkal a fiamnak is, mert mire szétosszák a gyerekek és a szülők közt alig marad neki.
Hozzá tenném 600 km messze vagyunk jelenleg egymástól.
Váltó ruhát sosem tesznek az útra sem, szóval ha nállam van a gyermek akkor külön öltöztetem.
Ezért itt is ott is van ruhája.
Valami megoldás erre?
Én más cigány gyerekét nem pénzelem, főként azért mert én nem vagyok cigány és mert még ha megérdemelnék.
De nem.
Főleg úgy hogy van pár hónapos gyermekem ő mivel még nem eszik édességet ezé az ő részét is becsomagoltam a nagyobbik fiúnak, de nem azé vonom meg a sajátomtól hogy idegen gyerekek egyék meg.
Amit a kissebbik fiam kapott mikulásra, még csak pár hónapos.
Én sem értem, hogy ha ennyire rossz neki, akkkor miért nincs veled???
Egyébként nem, nem kell venned a többi gyereknek ajándékot.
Nem , nem túlzom el a történetet, tényleg úgy van hogy mindenen osztozkodnak persze ez valahol természetes mert rosszul esne a többinek ha nem kaphatnának belőle, de ne mindet.
Azért nincs velem a gyermek mert kinn dolgoztunk német országban ott szakítottunk és ő vitte magával a gyermeket vissza magyar országra, perrel elvette mert nem tudtam fel mutatni hivatalosan a német országi házat(albérletet) mert magyar lakcímre voltam bejelentkezve oda ahol a gyermekem apja most lakik a gyermekkel.
És mert az anyagi javak akkor jobbak voltak náluk persze azóta tovább költöztek a 4 gyerekes csajhoz.
Én nem kértem hogy neveljék a fiamat!!!!!!A mamával is ezért vesztek össze hogy ő sem tart idegen gyerekeket.
Nem volt hajlandó elfogadni őket saját költségein.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!