Ki mit (mennyiért) vesz a gyerekének/gyerekeinek karácsonyra?
két kisfiunk van(3,5 és 2éves) elég romboló típusúak és nincs ötletünk mit vegyünk nekik és milyen árban meg persze kíváncsiak vagyunk másokéra,persze csak ha le írjátok nekünk! :)
előre is boldog karácsonyt mindenkinek!
köszi a válaszokat!
Nekem így most hirtelen az ugrott be, hogy ugrálóvár kéne nekik... :) Persze ez függ az anyagi helyzetetektől és a helytől is, de most elég sokszor botlottam ilyen játékba, már 20.000,- Ft-ért láttam valahol.
Az enyém Rodi lovat kap, 7.000,- Ft, talán azzal kimeríti magát, meg multimédiás macit, ami zenél, képeket, filmet lehet nézni, 10.000,- Ft-ért, meg apróságokat mint xilofon, fürdőjáték, talán távirányítású autó. Persze ez a családban elosztva. :)
Az én kislányom tőlünk kap kicsi bevásárlókocsit (bolti) és rody ugrálópacit (használtan vettem, így olcsóbb)Meg még bababörzéken szétnézek a konyhájába valamit.De dédijétől kap alagutas sátrat, tesómtól takarítószettet, mamáktól még nem teljesen tudom.Ja és ő 16 hós
Tesóm fia 3 éves és kap tőlem fából készült Bálint feliratot az ajtójára és láttam szintén használtan de tökélestes állapotba lévő tranbulint, mert egyfolytába ugrál, már a látványába is bele lehet fáradni.Mamájától autópálya a többi még talány.
Nekem 2 lányom van. A nagyobbik (3 éves) Kisbeteg Pónit fog kapni, társasjátékot és könyveket, a kicsi meg mászó micimackót (ezt a nővére választotta neki, ugyanis látta a reklámját a tv-ben, és közölte, hogy ilyet hozzon a télapó a huginak.)
Nem tudom, van-e a fiaidnak már vonatjuk, de ha nem, szerintem az tuti ajándék lenne. (A lányom is imád vele játszani) A Tescos fa vonatok szuperek, vannak nagy készletek is, mindketten kaphatnának 1-1 készletet, amit össze tudnak aztán építeni.
Szerintem ez lekötné őket, és elég strapabíró játékok, tönkretenni nem fogják tudni, az biztos!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!