Bébitaxit karácsonyra?
1 éves kisfiunak bébitaxit szeretnénk ajándékba venni karácsonyra. Szeretik a gyerekek? Milyet és hol vegyünk 7-8 ezerért gondoltam. lehet ennyiért jót kapni?
Olyan tanácstalan vagyok. Kösznöm a válaszokat!
A gyerekek általában szeretik.
Mi a múltkor egy bevásárló üzletben ültettük bele egy ilyen bevásárló kocsiba, és nagyon tetszett neki, ki sem akart szállni.
szóval biztos jó lehet, de nekem nem tetszenek.
nekem fura hogy nagyobb gyerekek is ott ülnek és nem csinálnak benne semmit. azért van a babakocsi, azt könnyebb használni is, és most már lassan egyedül is tud motorozni, akkor meg megy majd motorral.
de sokan szeretik.
Kedves utolsó válaszoló!
Nem olyanra gondolok amit az áruházakban lehet látni. Hanem olyanra ami olyan mint egy kis autó felhajtható az ülése és játékot lehet oda tenni esetleg zenél dudál.
erre gondolsz?
mert ez ugyan az mint egy bevásárlós kocsis kisautóba beülteted és tolod. ott ül és nézelödik, meg tekeri a kereket. csak ez mögött nincs kosár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!