Baj ha az 5hónap múlva 4éves gyerek?
10!
Csak azt felejtik el sokan, hogy a Dévényes nem kezelgethet csak úgy.
Orvosi diagnózis kell(ene), orvosi javaslat. Mert anélkül MIT kezel? Tüneti kezelést ad aszerint,amit lát. De közben FOGALMA SINCS, hogy azt a tünetet mi OKOZTA!
És ezzel van a probléma.
Ha elviszi a szülő fejlődésneurológushoz, neurológushoz a babát/gyereket, és ő javasolja a Dévényt, leírja, hogy milyen kezelésre van a gyereknek szüksége,akkor kezelheti a Dévényes is.
De anélkül Nem!
És honnan tudjuk,hogy akik itt dicsérik a Dévényt, azok tényleg a saját gyereküket vitték el,nem csak a Dévényt reklámozzák?
Én orvos nélkül semmilyen kezelést nem adnék egy babának. De ez én vagyok. Nem lehet tudni,milyen rejtett fejlődési rendellenessége van,aminek a Dévény csak árt!
Nézzük csak, doki azt mondta a gyerek lusta,aztán a betömődött könnycsatornára hogy majd elmúlik, az emésztési problémára,hogy egyen szilvát( krónikus székrekedése volt és kúp se használt.
Végül, dévényeshez vittem, Heim pálban kiszurattam a könnycsatornát, glutén érzékenység miatt volt székrekedés amit magánorvossal vizsgáltattam ki.
Ha mindent ráhagyok a gyerekorvosra nem egy baja lenne. Dévényes nem divat szakma nálunk végre megfordult miatta.
15, talán a HP-ban se kozmetikussal kezeltetted, hanem orvossal. Azaz orvos és orvos közt is van különbség.
Egyébként meg NEUROLÓGUSról volt szó, nem gyerekorvosról.
A Dévény vagy bármilyen kezelés ÓRIÁSI problémát tud okozni elözetes vizsgálat nélkül.
Az SMA megvan? Elég hangos volt tőle a sajtó. Tudom, most már van rá szűrés. De pl: ha egy SMA-s gyereket jól megkezel egy Dévényes, a gyerek halálat is okozhatja.
Felelős gyógytornász egy ujjal se nyúl a gyerekhez orvosi papír nélkül.
A gyerekorvost ha nem zaklatom, mi se lennénk semmiben sehol…
Mindenre érveltem, hogy adjon beutalót (nem egynél, mert volt több az évek alatt).
Ha rájuk hallgatok, csak óvodában derült volna ki, hogy a kisebbik lányomnak értelmi problémái vannak, valamint adták volna nyakra-főre a Sinupretet, a tejfehérje-allergia által kialakult aszthmatikus tünetekre…
Azért attól nem hal meg hogy hozzányúl... igen ha nem javult volna mentünk volna szakemberhez,de a védőnő is dévényest ajánlotta szakorvos csak túlkomplikálta volna( mert ilyen is volt hogy rohamot diagnosztizált mert bambán nézett a gyerek,pedig csak fáradt volt...)
Ne légy para mami,max magadnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!