3 éves gyerek 30 kg? Mit csinálnak a szülei, hogy ilyen kövér szegény kislány?
8 éves lányom eddig 19 kg volt. Már megszólt az orvos, hogy nagyon sovány a gyerek....
Most 25 kg,.most néz ki jól. Végre nem fújja el a szél.
30 kg 3 évesen... Jézusom...
Ismerősöm fia idén lesz nyolc éves, és 52 kg 🤦🏻♀️
El tudom képzelni milyen lehet az a kislány.
Az én gyerekem is dagi. Óriási ètvágya van. Hiàba kapott kiskoràban kizàrólag egészséges ételeket, ha sokat evett belőle. A legjobb baràtja pici koràban meg pont csontsovàny volt. Pl Kijött a két pici a jàtszóhàzból, ugyanannyit rohangàltak. A màsik gyerekbe úgy kellett beleimàdkozni pàr falatot, az enyèm megevett több csikès-salàtàs szendvicset, almàt, banànt.
Egyetlen mód, amivel kordàban tudtuk a súlyàt tartani, az volt, hogy napi 4-6 óràt a szabadban mozgott. Covid utóhatàsakènt egy neurológiai problémàja erősödött, emiatt az utóbbi pár èvben nagyon megugrott a súlya. Egy kicsit jobban van, igyekszünk visszatérni a sok kint töltött időre.
Nagyon idegesítő, mikor úton-útfélen beszólnak a gyerekemre. Senkire nem taryozik, hogy mitől néz ki meg viselkedik bizonyos módon (neurológiai problémák). Nagyon megutáltam az embereket, nem csak Magyarországra jellemző, hogy nagyon bunkók.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!