Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Téli szünetben hagyjátok a...

Téli szünetben hagyjátok a gyereket reggel addig aludni, amíg jól esik neki? Vagy azért keltitek?

Figyelt kérdés

A fiam reggel tovább alszik, mint bölcsis napokon. Viszont így az ebéd utáni alvás is csúszik, így este persze később is alszik el.

Ti hagyjátok ilyenkor, hogy úgy aludjon, ahogy jól esik? Vagy tartjátok a napi rutint?

dec. 26. 07:53
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
91%

30-as, nem nekem kommenteltél, de én se hagynám sokáig aludni. Hova sietek?

Én pl.korán kelő vagyok, szóval ha a gyerekek nem lennenek azok, akkor is kelek fél 7 körül legkésőbb. Este 9re meg kipurcanok. Ilyen vagyok. Reggel aktív, akkor tudom le a dolgaimat, akkor van energiám.

Ha fél 11kor kelnének, akkor 11-ejfélig fent lennének, én meg kilennék attól, hogy sd esti énidőm, se energiám már.

dec. 28. 20:26
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!