Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Téli szünetben hagyjátok a...

Téli szünetben hagyjátok a gyereket reggel addig aludni, amíg jól esik neki? Vagy azért keltitek?

Figyelt kérdés

A fiam reggel tovább alszik, mint bölcsis napokon. Viszont így az ebéd utáni alvás is csúszik, így este persze később is alszik el.

Ti hagyjátok ilyenkor, hogy úgy aludjon, ahogy jól esik? Vagy tartjátok a napi rutint?

ma 07:53
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
72%

Haha!

Nálunk az a kérdés, hogy ők hagynak-e tovább aludni, nem az, hogy én őket....

Várom már a napot, amikor ez megváltozik. Talán kamaszkorukban.

Jelenleg az is rekord, ha 7-ig alszunk. 5 és 9 évesek.

ma 07:57
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Hagytam/ hagyom.
ma 08:02
 3/19 anonim ***** válasza:
43%
Nem. Mondjuk nekem alapból koran kelőek a gyerekeim (én is az voltam/vagyok), 6-fél 7 között kelnek jellemzően. Néhanap előfordul, hogy valamelyik nem kel fel fél 7ig, akkor keltem, mert különben este nem alszanak, én meg nem bírok 10ig dorbézolni velük.
ma 08:02
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Hagyom. Így akár 7-7:30-ig is alszik…
ma 08:03
 5/19 A kérdező kommentje:

Nálunk simán alszik ilyenkor 8-fél 9-ig is. Persze így a déli alvás fél 2-kor kezdődik, így este meg megint fél 10, mire elalszik.

Én felkelteném olyan fél 8 körül, hogy ne boruljon ennyire a nap, de a férjem meg mondja, hogy hagyjam békén a gyereket. :D

ma 08:09
 6/19 anonim ***** válasza:
87%
Nem nagyon ismerem azt a fogalmat, hogy felkelteni a gyereket... Általában ők keltenek engem :D
ma 08:12
 7/19 anonim ***** válasza:
80%

3 és 5 évesek a gyerekeim.

Ovis napon 6:20kor kelnek, ebéd után alszanak az oviban 2 órát, este 9-10 közt alszanak el.

Most a kocsi 7:40kor kelt, a nagy pár perce. Délbe nem alszanak itthon. Este a kicsi 9fele, a nagy 11 fele alszik el.

ma 08:13
 8/19 A kérdező kommentje:

Nálunk még csak 2,5 éves, és kell neki a déli alvás.

A nagyobb gyereknél ilyen nem volt, ő ilyenkor simán nem aludt délben, aztán este le lehetett tenni.

Mondjuk ő nem is aludt reggel 8-ig soha, csak most, hogy 13 éves. XD

ma 08:17
 9/19 anonim ***** válasza:
71%

HáSlt, ha fél 9-es keléssel még délben is aludnának meg utána este fél 10kor, akkor lehet, hogy hagynám.

Az enyémeknek ennél sokkal kisebb az alvásigenye :D

ma 08:32
 10/19 anonim ***** válasza:
71%
A kamaszaimat hagyom békibe horpasztani. A 2 évest, amelyiket éjfélig nekem kell pesztrálni, meg kelhetek vele én is hajnalban, ha felkel, én bizony ébresztettem, meg fektettem időben.
ma 09:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!