Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akinek korán jött meg az első...

Akinek korán jött meg az első vérzése vagy a kislányának? Milyen tünetei voltak?

Figyelt kérdés
Mennyi ideig tartott? barnás színű volt inkább vagy piros?
ma 11:57
 1/3 anonim ***** válasza:
64%
Nekem 12 évesen jött meg, nem tudom ez mennyire számít korainak. De rögtön ömlött a vér belőlem rögtön, mint a Niagara... azóta is ilyen, szörnyű volt ezt megtapasztalni akkor, szinte még kisgyerek fejjel. Nem értem az evolúciós okát, hogy miért kell már 12 évesen véreznünk? Fejben nem tart még ott egy 12 éves , hogy gyereke legyen, meg szexeljen. Szóval jobb lenne, ha 18 éves kor alatt nem kéne ezzel kínlódni, de persze ez nem kívánságműsor.
ma 17:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem 9 évesen jött meg.
ma 20:35
 3/3 anonim ***** válasza:
1, 12 nem korai. Már 30+ éve se szàmított korainak.
ma 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!