Anyukák! Mit vehetnek első születésnapra?
Nekem nincs gyerekem, amiket kitaláltam, az már mind megvan nekik és a kisfiú anyukája sem ad ötletet. Hisz sok mindenük van, nyilván mindenki visz dolgokat és ilyen kicsinek még nehéz.
Nem akarok üres kézzel menni, de most már teljesen tanácstalan vagyok.
A fő ajándék egy utalvány lesz, ami már megvan, de szeretnék valamilyen játékot, ami ha nem is most, de a közeljövőben érdekes lehet.
Amit tudok, hogy van: sok könyv (nem érdekli), benti hinta (nem szereti), fa háromszög, járássegítő, formabedobó többféle, építőkockák (puha, szilikon, műanyag), tanuló asztal, tanuló kutya, különböző zenés/világotós oktató kütyük, mindféle nyomkodós dolog, szintetizátor (de ezektől fél, mindentől ami hangot ad ki), plüssök, kisautók, labdák…
Fürdőjátékokból is van sok féle, de ott pl. nem játszik.
Kinti játék nem opció.
Magneses rajztabla, baba. Sokan nem gondoljak es nem is vesznek, de a fiuk is szerethetnek babazni :)
Kisfiamnak ez van, imadja:
Uhh emberek mi van veletek? 2 mocskolodo privatot is kaptam egy rohadt baba miatt. Ez csak jatek, mitol feltek? Hogy bu..i lesz a gyerek? Ha az lesz, akkor mar igy szuletett,bocs hogy tolem kell megtudni.
Basszus, ez mi? Uzenem mindenkinek, hogy a kisfiam kedvenc jateka egy muanyag kukasauto. Es mellette a baba.
1 eves mult konyorgom. 1.
🥲🥲
Milyen vilagot elunk?
Nekem voltak babáim gyerekként, néha a bátyám is játszott velük. Nem lett bu..i.
Az ő kisfia is kapott babát, mert az ismerős kislánynak volt és ő is szeretett volna. Igaz, sógornőm kissé korlátolt gondolkodású, így csak egy kis méretű, kék ruhás babát vett, mert mégiscsak kisfiúról van szó, ugyebár... Tologatott babakocsit, ringatott plüssállatot. Néhány vérmes anyuka ettől már kikészülne?
Hogy a kérdésre is reagáljak, esetleg egy abakusz? Vagy valamilyen más fa játék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!