Első születésnapra játékötlet?
Tudom, hogy még kicsi és a távirányító meg a műanyag flakon jobban leköti, de szeretnék tippeket, hogy mi kötheti le a babát. Tapasztaltabb anyukákhoz szól a kérdés, milyen típusú játék kötötte le 1 év körüli babátokat?
10-20 ezer Ft közti értékben, és fiúról van szó.
Montosseri készsegfejlesztő játékokkal szemezz szerintem. Azok sokáig (2-3 éves korig) is jók, mert mindig más funkcióját tudja kihasznàlni a gyerek. Van asztal, doboz ezekből- utóbbi olcsóbb.
Ezek a műanyag vibráló fényű dolgok rendesen gázosak, mert túl sok ingert tolnak a gyerek felé.
Ha már nyár: nálunk még a buborékfújó jött be (persze mi fújjul neki, de imádja kergetni). Kerti medence, fürdős játékok. Nálunk ezek is nagy slágerek.
Az én kisfiam a Pepe könyveknek örült nagyon, Pepe és Mozart, Pepe és a zenekar. Bár ő nagy "könyvmoly" pici kora óta. Egyedül nyomkodni nem nagyon tudta, de a segítségünkkel 20-30 percig is újra és újra hallgattuk.
Illetve a duplo is nagyon tetszett neki, imádta rombolni ha építettünk valamit :)
Jah és egy labda is nagy favorit volt :) Sima, egyszerű gumilabda.
Köszönöm a válaszokat!
A fa játékokkal én is szemezek, csak nem tudom nem e kicsi még ahhoz.
Tanulókutyát már kapott, pont tőlem, neki tetszik. Ill. a golyós játékot is, de az (egyelőre) nem érdekli egyáltalán.
Duplohoz szerintem még kicsi.
#5. pont ugyan ezt a zenélőt mentettem le, mint esélyes :)
Ez az asztalka tök jó, megnézem a formabedobókat is. Pakolászni és piszkálni dolgokat szeret :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!