Játékötletek születésnapi bulira?
Szellemi totó: kérdések 1 2 X válaszlehetőséggel. Téma helyesírás, vers költőjének felismerése, párosítás, város beírása vaktérképre...Készíthetsz 13+1 kérdést, fénymásolod a lapokat. Megy az idő vele, remélhetőleg élvezik is, kiértékelés után az I.-III. helyezett érmet kap.
2-3 fős csapatok rakjanak ki egy-egy puzzle képet. A leggyorsabb csapat kap egy pici tortát.
Kitalálós játékok: Amerikából jöttem, személy-tárgy-fogalom mutogatással, kire gondoltunk? csak igen-nem válasz lehetséges.
Ha tud valaki énekelni, tanítson meg egy kánont!
Ja, most látom, hogy nem 10, hanem 7-8 évesek:) Akkor a vaktérkép ugrik. De a tankönyveikből összeállítható 13 kérdés a különböző tárgyak szerint.
Ők még szívesen tanulnak körjátékot is: hangszínfelismerő, párválasztó, kergetőző...
kincsvadászat :D
Én imádtam és most is megcsinálnám közel 15 éves fejjel. Valahva rakj el csokikat vagy aprómütyürkéket és rajzolj hozá egy térképet h egy adot pontból eljussanak x-hez/ vagy h több megálló van és mindig csak egy cetlit találnak és onan tudják meg merre kell tovább menni
és még azt tudom javasolni hvannak azok a lapok amiknek a hátoldaluk tapados és mivel már tudnak lvasni irj rájuk mesehösöket, tárgyakat, állatokat bármit és ragaszák a homlokukra ugy h ne tudják h saját maguknak mi van és i kell találni h ő mi, a közönség csak igennel és nemmel válaszolhat
A kisebbik lányomnak volt tombola, ahol mintás ceruzákat, katicás mérőszalagot, matricákat lehetett nyerni.
A másik játéknál pedig becsomagoltam egy katicás iránytűt, majd több réteg csomagolópapírt tettem rá. ÉN minden réteg közé tettem valami apróságot, pl. ceruzát, matricát, füzetkét. A kis csomagot zenére kellett körbeadni, ha leállt a zene, akkor akinél a csomag volt, egy réteget levehetett róla és az alatta lévő ajándékot megkaphatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!