Szerintetek jó ötlet ha már első nap ott hagyom egész napra a kislányom az oviba? Persze ha szeretne maradni
Sziasztok.
Sokat beszéltünk róla, és azt mondta ott akar maradni és ott is akar aludni délbe.
Nem fognak rólam rosszat gondolni hogy már első nap ott hagyom?
Csak én így gondolom jónak, hogy már ehhez szokik majd hozzá.
Köszönöm.
Én otthagytam első nap egész napra
Az ovis évei alatt egyszer sem sírt mert az oviban kellett maradnia
Bölcsibe előtte nem járt, tehát még azt sem mondhatom, hogy megszokta azért nem sírt sosem
Egyszerűen csak jól érezte magát ott.
Bölcsis?
Mert akkor nincs beszoktatás.
Ha most kezd, akkor se húzzák sokáig, első nap ismerkedős, harmadik (esetleg negyedik) nap már aludjon ott.
Tényleg nem jó sokáig húzni, de első nap nagyon izgatott lesz, és nagyon idegen, ahhoz, hogy tudjon aludni.
Szerinted egy 3 éves fel tudja mérni, hogy mit jelent ott maradni az oviban egész nap, plusz ott aludni, és ő mindezt átgondolva ezt szeretné??
Hagyjuk már! Ezt te szeretnéd. Próbáljátok meg, de lehet elsőre sok lesz neki.
Nekem is van egy kolléganőm, aki otthagyta a lányát az első nap. De az a kislány semennyire nem kötődik hozzá, mert folyton lepattintja (menj rajzolj egyedül, menj legózz, menj homokozni stb) vagy lepasszolja a nagyszülőknek. Konkrétan úgy tart 2 órás személyi edzést a kis csak mellett, hogy az egyszer nem megy oda hozzá. Szerintem az ilyen félelmetes inkább mint csodálni való. Ha a tied is is ilyen, akkor hajrá!
Az jó, hogy várja az ovit, és most szeretné, de amikor ott lesz, már nem úgy fogja látni.
Az a 2 óra első nap pont elég izgalom neki, és szerintem nem is engednék.
Nálunk a beszoktatás úgy nézett ki, hogy:
1. nap 1 órát volt bent
2. nap 2 órát
3. maradhatott ebéd utánig és azután hoztam el
4. nap szintén ebédig volt, de mondták, hogy másnapra hozzunk pizsit, mert megpróbálhatja az ottalvást, mert egész jól elvan. Így az 5-ik naptól bent aludt. Nem volt választásunk amúgy a beszoktatás kötelező volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!