Szerintetek jó ötlet ha már első nap ott hagyom egész napra a kislányom az oviba? Persze ha szeretne maradni
Sziasztok.
Sokat beszéltünk róla, és azt mondta ott akar maradni és ott is akar aludni délbe.
Nem fognak rólam rosszat gondolni hogy már első nap ott hagyom?
Csak én így gondolom jónak, hogy már ehhez szokik majd hozzá.
Köszönöm.
Első gyereknél kedden kezdett pár órát, csütörtök ott ebédelt, péntek ottaludt.
Második gyerekkel most kezdjük, hétfőn pár óra, valószínű csütörtökön már ottalszik.
Kell pár alkalom nekik, nem jó erőltetni.
Fiam ott maradt már első nap, de ő előtte fél évet bölcsis volt, plusz az egyik óvónő a testvére volt óvónője volt, akit születése óta ismert köszönés szintjén.
Lányom nem volt bölcsis, de nála is gyors volt a beszoktatás.
Első nap ebéd előtt mentem vissza, második nap ebéd után, harmadik nap alvás után.
Erre csak annyit tudok írni:
-fiammal első nap 8tól 12ig ültem ott. Másnap már ő küldött haza engem.
Ő első évben nem volt ottalvós. Kb 1 hétig alig várta, hogy menjen. Onnantól pedig fél évig minden reggel ordítás volt.
Lányom bölcsis volt, onnan ment át évközben oviba. Ráadásul 1 csoportba a nagyobbikkal.
Ennek ellenére sem engedték, hogy ott hagyjam egyből, ugyan úgy 3 napos beszoktatás volt
Én biztosan nem hagynám ott így egyből.
2 vagyok.
Látom le vagyok pontozva.
Azért hagytam első nap ott, mert dolgoznom kellett
Nem jókedvembol, meg nem azért mert le akartam passzolni.
Évközben ment oviba.
Januárban töltötte a 3 évet, és február elsején ment oviba.(Falusi ovi, volt hely, mindig van hely)
#15 nem baszod, mivel első nap mentem munkába az új munkahelyére, ahová akkor vettél fel. nem kezdhettem szabadsággal.
Istenem.
Munkahelyemre.
Vettek fel
Autokorrekt.bocs
Ha pénzt akartam, meg zabalni akartam, élni akartam be kellett adnom első nap is egész napra a gyereket oviba.
Bocs, hogy nem a Facebookon koldultam, hanem elmentem dolgozni..
14!
Én is dolgozni mentem, én is évközben vittem át oviba, ráadásul bölcsiből. Falusi ovi, ismer mindenki mindenkit. Szóval nem is ifegenek közé vágtam be. És mint írtam, a nagyobbikkal egy csoporzba is került ráadásul.
Ennek ellenére 3 napot rá tudtam szánni.... Nekem ért ennyit a gyerekem
13#
Oké 19, te így csinalhattad, és csináltad is, nekem nem volt erre lehetőségem.
Azért vicces, hogy nem tudsz rólam semmit csak ezt az egy dolgot és máris szar vagyok.🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!