Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen volt az első nap az...

Milyen volt az első nap az oviban?

Figyelt kérdés
Volt dráma?sírás?Anyukák meghatódtatok?
2012. szept. 3. 18:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%

Se dráma, se sírás.Kis hiszti hogy nem akarta átvenni a benti cipőt, de ennyi.

Amint elkezdett bent nézelődni, ki osontam, és elbújva lestem őt.Egyáltalán nem keresett, szerencsére.

2012. szept. 3. 18:26
 2/11 anonim ***** válasza:
semmi siras,elvolt,delutan haza sem akrt jönni,pedig ma kezdett 2,5 eves,mondjuk nem aludt abszolut,hat remelem holnap fog
2012. szept. 3. 20:26
 3/11 anonim ***** válasza:
Jó volt, nem sírt, evett, majd aludni szerdától fogunk benn, arra még kíváncsi leszek :)
2012. szept. 3. 20:44
 4/11 anonim ***** válasza:

4 évesem már tavaly is járt oviba,így gondoltam nem lesz semmi.A nagy fenét!

Sírás,ordítás,könyörgés,nyújtotta a kezét hogy anya vigyél haza....nag ykrokodil könnyek.Rólam folyt a víz,a kistesó addig elkóborolt....

Haza értem és kitört belőlem a bőgés.1 óra múlva felhívtam az ovit és mondták hogy kb 20 percig ordított,de már lenyugodott.Délután jó kedve volt.De mi lesz holnap?????

2012. szept. 3. 21:24
 5/11 anonim ***** válasza:
Ma még ott voltam vele és csak 9-12ig lehetett ott.Nem volt semmi gond ezért holnap már nem leszünk ott.Szerdától mehet 8-12.30ig.Az óvónénik azt mondták 1-2hét után rájönnek,hogy ide minden nap menni kell és akkor van egy kis sírás.
2012. szept. 3. 23:17
 6/11 anonim ***** válasza:
3. vagyok, na ma reggel már hatalmas sírás volt, pedig még ma nem is alszik ott, de már nem tetszik neki annyira...
2012. szept. 4. 12:06
 7/11 anonim ***** válasza:
4.vál vok:Nálunk ma nem volt semmi!
2012. szept. 4. 13:42
 8/11 A kérdező kommentje:
Nálunk se volt.Első naptól ott aludt.Azóta is szívesen megy.De valahogy nehezen hagyom ott olyan elveszettnek néz ki.Bölcsis is volt ott nem éreztem így,Meg amikor hozom el délután az óvónő egy szót sem mond hogy mi volt.Evett e,aludt e ,jól érezte e magát.
2012. szept. 6. 08:59
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem tegnap maradt ebéd utánig, ma már bent is alszik.Hát kíváncsi vagyok.

Be örömmel megy az első perctől, el se köszön, szalad játszani.Kedden amikor mentem érte, rám se bagózott nem akart haza jönni.Tegnap már ugye többet volt bent, azért már örült amikor meglátott azonnal ment a cipőért.

Gyomorgörccsel ülök itthon, telefont folyamatosan lesem, hogy vajon mikor hív az óvónő hogy vmi gond van, menjek.

Én fiam is olyan kis esetlenke, csak bambán lézengve megy a többiek után, és csinálja azt amit a többi.

Nekem sem mond semmit az óvónő.Tegnap kérdeztem hogy mi volt, volt-e gond vagy vmi, először mondta hogy nem volt semmi, aztán olyan mellékesen megjegyezte hogy voltak kis összetűzések, de nem részletezte hogy mi csak mondta hogy majd megoldódik, még az elején vagyunk.

2012. szept. 6. 10:07
 10/11 anonim ***** válasza:

Ja hát amúgy a meghatódás.Vasárnap már úgy voltam itthon egész nap hogy holnap már ovi,de jó végre egy kis nyugi (elfáradtam a 4 év alatt).Hétfőn rögtön kimentek az udvarra, a szomszéd parkból figyeltem mit csinál, nem hatódtam meg, nem voltam ideges, olyan természetes volt mintha csak a játszótéren lennénk.Kedden fogtam fel én is igazán hogy ovi van, és nincs velem, nem tudom mit csinál.

Ők bent voltak a csoportszobában zárt ajtók mögött én meg csak ültem a folyosón.A sírógörcs kerülgetett, aggódtam, fognak-e vajon neki segíteni megkeresni a szekrényét, a cipőt átvenni, mit csinál vajon, nem-e sír, nincs-e baj.

Aztán szólt az óvónő hogy ne üljek ott, nincs semmi baja, színezget menjek nyugodtan a dolgomra vagy sétálni.Kiültem a parkba és csak akkor nyugodtam meg amikor kijöttek láttam a lábán a kinti cipőt, rajta hogy vidám.

Most meg olyan üres a ház, ez a rossz.

2012. szept. 6. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!